Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

GALERIE FOTO. Condiții groaznice la Spitalul Vechi din Satu Mare

Un bărbat din Satu Mare a surprins în câteva imagini condițiile groaznice de la Spitalul Vechi, situat în Piața Eroii Revoluției. Sătmăreanul a precizat ironic că aceste condiții sunt „condiții de nivel european”.

Imaginile nu au nevoie de multe descrieri, din nefericire, numele Spitalului Vechi din municipiul Satu Mare definește inclusiv condițiile pe care spitalul le oferă: vechi și necorespunzătoare.

Igiena precară și imaginile dezolante din spital nu fac decât să îmbolnăvească și mai tare bolnavii ce, fără voia au, lor au ajuns victimele unui sistem medical, la rândul lui, bolnav.

Sursa foto: Facebook

9 comentarii

  1. Sanatate Răspunde

    Il invit pe acest domn sa vada conditiile din Spitalele din Cluj sau Zalau care sunt mult sub conditiile hoteliere a celui din Satu Mare, il mai invit sa mearga si pe alte sectii sa vada si acolo conditiile unde s-au rezolovat problemele (ex : sectia Chirurgie 2018). Sistemul de sanatate in Romania tot timpul va fi unul cu probleme indeferent ca e vorba de conditiile hoteliere sau de serviciile medicale deoarece noi romanii in general avem o alta mentalitate decat cea europeana si anume la noi se investesc mai mult in biserici decat in spitale, legile achizitiilor publice sunt mai mult restrictive fata de sistemul de sanatatefata de cum ar trebuii sa fie ( termenele exagerate ex: o licitatie pentru reabilitarea acestei sectii poate dura pana la 8 luni de la aprobarea bugetului, acest lucru insemnand13 luni in cazul anului prezent) nemaivorbind de faptul ca in ultimii 3 ani au fost 3 conduceri schimbate la Spital cu 3 ideologii diferite. Asa ca daca tot ne gasim sa improscam cu noroi incercati sa veniti si cu solutii, dar solutii legale.

    • Ioan Răspunde

      Cui iei apararea ? Acest manager este in functie de 2 ani, iar problemele sectiei neurologie sunt inca din mandatul trecut al dansului. Nu face nimic, are alte interese….

  2. Rodica Răspunde

    De ce trebuie sa ne raportam mereu la ce are altul mai rau , comparativ cu noi ? De ce nu urmam exemplele de top ( tocmai prin prisma faptului ca Satu Mare nu e Cluj ) ? Cum ar veni , sa ne bucuram ca nu-i mai rau de-atat ! Mai acu un an se inaugura cu mare tam-tam si taiere de panglici un lift la acest spital , când poate altele erau prioritatile ( ca si interesele de altfel ) ! Ne mai povestiti de termenele dintre aprobarile bugetare , licitatii si executie a reabilitarilor , de parca spitalul acesta arata doar de doi ani asa sau de parca bolnavii sunt de vina ca se perinda atatea persoane pe la conducerea spitalului ! Cat despre partea cu conditiile hoteliere din spital, ne lipseste doar ….masajul thailandez , in rest conditii lux ! Sunt convinsa ca n-ati fost ….cazat in calitate de pacient la acest spital , din moment ce aveti asemenea abordare ! Iar ceea ce se prezinta , nu e improscare cu noroi ; se cheama realitate !!!!!! Iar solutiile si rezolvarea nu noi trebuie sa le dam (noi dam banii, in rest parerea noastra …legala conteaza prea putin ) ! Noi avem obligatia sa semnalam acolo unde nu se face treaba . Despre partea cu bugetul , ar mai fi o chestie , minora – bani se aloca pentru sanatate ( sigur , nu cati ar trebui), doar ca sunt gestionati ….aiurea . Va doresc ….sanatate si sa va reveniti cat mai repede !

    • Adrian Răspunde

      Corect! Altele sunt prioritatile…dar nu in Satu Mare ! Nu atata timp cat UDMR-ul isi sustine lingaii pe functii de conducere in spital !!! exemplu este directoarea economica PE INTERIMAT de 3 ani, incapabila fiind sa ia examenul (a obtinut doar nota 5 )
      Luati-va gandul de la lucruri marete in spital. Sufera pacientii “dar nu sunt problema ei” !

  3. Karapix Răspunde

    De ce nu ati facut un articol si despre TAXA parcare publicat tot acolo ?

  4. Raluca Orha Răspunde

    Dragi cetãteni români…Am câteva întrebãrii: 1°- Pentru ce votam partidele? 2° – Pe cine votam? 3°- Unde se duc banii de taxe la statul Român? Ce face primãria din Satu Mare, ? Mai bine votati un Tãran cu 4 classe, cã poate vom avea conditi mai bune. Este foarte rusinos si trist situatia spitalului judetean SM.

  5. Varu Răspunde

    Dragi cetațeni romani……1 ..Cu cine dra..u sa mai votam ,ca i-am votat pe toți , incepand cu Anderco si n-am avut decat speranțe , am ramas codași chiar si Careiul ne-a luat-o inainte …Il votam pe MANDOLINA …Parca numai ei n-au fost la oraș…

  6. Karl Răspunde

    Din cite stiu s-au alocat bani pentru reabilitare (Sectii ca Oncologie, Neurologie.. ) undeva in 2012.

  7. Ardean Jenics Răspunde

    Este strigator la cer!!! Conditii inumane… unde este managetul Adrian Marc, Paula Mare, Tarba Raluca, cei care rezolva toste examenele din spital!!!! Presedintele de consiliu judetean nu are cunostinta despre spitalul asta, corespunde de 5*****
    Noi suntemi prosti ca acceptam aceste servicii … de cotizat cotizam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.