Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Gheorghe Falcă: În Satu Mare PNL are un scor aproape dublu faţă de PSD

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, unul din coordonatorii filialei județene a PNL și candidat la europarlamentare a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că la Satu Mare “PNL are un scor aproape dublu faţă de PSD”

“În Satu Mare PNL are acum un scor aproape dublu faţă de PSD. De aici încolo rămâne responsabilitatea organizaţiei judeţene ca acest rezultat să se vadă şi în vot, nu numai în sondaj”, a spus Gheorghe Falcă.

Potrivit acestuia, din ultimul sondaj reiese că PNL are 22,5% iar PSD 12,2%.

“Responsabilitatea este aici, noi, politicienii, luăm încrederea oamenilor. Noi trebuie să conştientizăm că votul de astăzi de la europarlamentare nu este un vot să trimitem pe X sau Y la europarlamentare. Are o nuanţă. Este un vot să arătăm Europei că drumul României este în continuare acolo pentru că PSD-ul astăzi nu mai este un partid agreat în structura europeană şi limbajul dublu al PSD-ului face ca oamenii să nu aibă încredere să investească aici iar noi trebuie să dăm un semnal”, a declarat Gheorghe Falcă.

Președintele filialei județene a PNL Satu Mare, Adrian Albu, a arătat că aceasta este o intenție de vot și că de aici depinde cum atragi voturile spre partid.

“Depinde ce faci să aduci voturile înspre tine. La PSD există şi marjă un pic mai mică, ar fi o plajă de simpatizanţi care ar putea fi atrasă să voteze PNL”, a punctat Albu.

 

11 comentarii

  1. Roman Răspunde

    Mai bine votez cu UDMR -ul decât cu voi!!

  2. Ioan Răspunde

    Mere ti mai si va vedeti de treaba voastra. Nu aveti nimic pentru ce v ar vota lumea, asteptati ca alti sa scada in sondaje ca sa va voteze pe voi ca o alternativa. Veniti cu ceva concret care ne-ar putea determina sa va votam altfel
    dati ne pace.

  3. Tavi Septic Răspunde

    Asta e pocait,dar minte cu nerusinare !!Ori a fost dezimformat de betivanii locali ??!!

  4. Beny Kira Răspunde

    Pasarea malai viseaza!

  5. alin Răspunde

    In filmele S.F poate.
    Cozma e singura salvare in PNL. E singurul om bine vazut.

  6. Adi Răspunde

    Care Cosma cel care încearcă din răsputeri să își creeze o imagine de om corect ,far în realitate este altceva.

  7. Adinutza Răspunde

    Niste ratați…vai de voi

  8. Kira Beny Răspunde

    Care Cozma ? Traficantul de tigari ?

  9. Irina Răspunde

    Sigur că PNL va obține un scor bun la alegerile europarlamentare din acest an. Face parte din Grupul Popularilor Europeni, cel mai puternic grup din Parlamentul European, are viziune pro-europeană , are de departe cei mai buni candidați. Cum să votez PSD să mă reprezinte in Europa, când în fiecare zi atacă Europa și apartenența noastră la UE, când nu sunt în stare/nu știu sau nu vreau să absoarbă banii europeni pentru autostrăzi și spitale, când nu respectă regulile democratice pe care ni le-am asumat prin tratatul de aderare! Iar țara este astăzi pe mâna unor corupți și a unor analfabeți! Sper să scăpăm de ciuma roșie!

    • x-ulescu Răspunde

      pnl ,daca e asa anticomunist ,anti ciuma rosie sa ceara public demisia lui lazar tortionaru COMUNIST !!!

  10. Ionel Răspunde

    Are pe dracu sa va ia de hoti pungas?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.