Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Licitația pentru pasarela pietonală peste Someș a fost anulată

Licitația pentru pasarela pietonală peste Someș a fost anulată. După ce în toamna anului a fost obținut și ultimul aviz pentru pasarela pietonală peste râul Someș, în această primă parte a anului urma să aibă loc și licitația.

Anularea licitației a avut loc din cauza faptului că nicio firmă de construcții nu a depus ofertă. Astfel, licitația va fi reluată după actualizarea costurilor și refacerea documentației tehnice.

Pasarela urmează să lege Centrul Nou al municipiului Satu Mare de Mall-ul NEPI, Satu Mare Shopping City. Podul pietonal este inclus în proiectul de modernizare a Centrului Nou, iar conducerea orașului dorește ca noua construcție să fie un adevărat simbol pentru municipiul Satu Mare.

4 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Cauza pentru care nu s-a prezentat nicio firma este aceea ca nu au fost reactualizate costurile de anul trecut?
    Nu se poate ca in nelimitata lor competenta si profesionalism edilii orasului sa aiba vreo vina, sigur altii sunt de vina, statul paralel, Iohannis ……
    Nepi v-a facut proiectul sa vedem daca si in cat timp primaria este capabila sa il execute!!!
    Nu puteau si ei (Nepi) sa faca si pasarela asta ca sa se unfle unii in pene degeaba??

  2. matroz Răspunde

    Uraaaaaaa!Inca o măreață realizare a primarului ce vinde fum împachetat!

  3. y Răspunde

    Din cauza modificărilor legislative privind salariul minim din construcție toate dar ABSOLUT TOATE proiectele mai vechi trebuie reluate și costurile recalculate. Oare din cauza aerului rarefiat din cucuriguul administrativ în care o cohortă de oameni iau salariul mărit (mărit pentru chiar nu știu ce), deci chiar nu există un om cu ceva urme de ceva…. care să își dea seama că urgent trebuie mișcat ceva. Vedeți că la anul vin alegerile și riscați să rămâneți cu muulte și mărețe NErealizări. Mallul lui NEPI nu este realizarea primăriei! Ce veți arăta că ați făcut în 4 ani de mandat? Sau veți da vina pe “moștenirea odioasă” iarăși? Este cam uzată placa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.