Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

LIVE. Susţinere internaţională pentru greviştii de la Electrolux. Conducerea din Suedia, supărată

Susţinere internaţională pentru greviştii de la Electrolux. Sindicatele europene din industrie au început să trimită conducerii Electrolux din Suedia o serie de scrisori de susţinere pentru muncitorii aflaţi în grevă de la Satu Mare.

Liderul sindicatului Samus, Sorin Faur, a spus la întâlnirea cu muncitorii din această dimineaţă că deja au fost trimise scrisori din mai multe ţări.

“Deocamdată nimic nou. N-avem nicio cedare la negocieri. În ce priveşte acele mesaje din partea sindicatelor, încep să curgă. Fiecare sindicat din toate țările le completează și le trimit la Stockholm. Erau din Turcia și Polonia azi dimineaţă. Săptămâna asta va fi o săptămână de presiuni”, a spus Sorin Faur.

El le-a spus muncitorilor că persoanele aflate în conducerea din Suedia sunt supăraţi pe “ieşirea” de săptămâna trecută, când muncitorii au scandat “intrăm peste voi” şi “vă măcelărim”.

“Ăia de sus sunt supărați pe noi de ieșirea de atunci. Au luat înregistrarea, au tradus-o în engleză și suedeză și au trimis-o mai sus”, a spus Faur.

 

2 comentarii

  1. cetațean Răspunde

    E tare, tare greu ca să nu ai cu ce să-ți crești copiii, chiar dacă muncești!!!

  2. cizmaru Răspunde

    Nu cedati sindicatu este vinzatoru fortei de munca si patronatu nu vrea sa plateasca nu are decit sa plece sau sasi inchida afacerea cea ce nui convine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.