Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Mai mulți sătmăreni răniți în urma unui accident pe DN 1F, în Sălaj

Un accident rutier cu două mașini implicate și soldat cu cinci victime a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, vineri, 5 martie, pe Drumul Național 1F, între loclaitățile sălăjene Sărmășag și Bobota. Mai mulți sătmăreni, implicați în accident, au fost răniți.

Concret, în cursul zilei de vineri, 5 aprilie, in jurul orei 15.00, pe DN 1 F, intre localitatile Sarmasag si Bobota, pe un sector de drum in aliniament, un tanar de 32 de ani, din judetul Satu Mare, in timp ce conducea autoturismul, din directia Sarmasag catre Bobota, a intrat in depasirea unui autorurism care era oprit neregulamentar pe marginea partii carosabile, a patruns pe sensul opus de circulatie, intrand in coliziune frontala cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus , condus de un barbat de 61 de ani, din judetul Satu Mare.

In urma impactului a rezultat ranirea usoara a soferului de 61 de ani si a pasagerilor acestuia, doi barbati de 35 , respectiv 60, ambii din Satu Mare. De asemenea, un alt pasager de 56 de ani, tot din judetul Satu Mare, din autoturismul condus de tanarul de 32 de ani a fost ranit usor.

Ambii conducatori auto au fost testati cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate toate imprejurarile care au dus la producerea acestui accident.

Sursa – Ziarul de Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.