Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Negociere eşuată! Ofertă neclară făcută greviştilor de la Electrolux

Negociere eşuată! Conducerea fabricii Electrolux i-a chemat la o negociere în această dimineaţă pe grevişti şi le-au făcut o oferă pe care aceştia o consideră neclară.

Într-o întâlnire care nu a durat mai mult de o jumătate de oră, conducerea Electrolux le-a spus liderilor sindicali că le oferă o creştere salarială pentru următorii doi ani. Adică în 2019 o creştere de 5% plus un bonuns de prezenţă de 200 de lei brut, iar în 2020 tot o creştere de 5% plus un bonus de prezenţă de 200 de lei. Sindicaliştii au cerut o creştere în sumă fixă, nu una procentuală.

În plus, susţine Sorin Faur, conducerea fabricii nu a putut să precizeze dacă în 2020 prima de prezenţă va fi de 400 de lei, aşa cum se înţelege din oferta făcută, nedorind să treacă acest lucru în documentul încheiat cu sindicatul.

“Înţelegeţi ce vreţi voi, faceţi ce vreţi voi”, au transmis cei din conducere.

Mai mult, conducereea nu a dorit să discute nici despre celelalte solicitări, aică dacă rămân sau nu beneficile negpciate în vechiul contract de muncă.

Greviştii au stabilit să se întâlnească miercuri dimineaţa şi să protesteze din nou în faţa fabricii.

Un comentariu

  1. Coco Jambo Răspunde

    Pai,”puse pe hartie” atunci cand s-ar semna aceste negocieri,ar reiesi daca raman si cu vechile beneficii plus ce l-i se ofera acum,adica 10 % plus cei 400 de lei prima de prezenta!Sa intocmeasca un Contract Cadru si Normele de aplicare iar ambele parti sa il semneze !Ce e atat de greu de inteles??!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.