Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Procurorii nu mai vor la DNA Oradea. Un singur candidat pe trei posturi

Procurorii nu mai vor să lucreze la DNA Oradea. Pentru cele trei posturi scoase la concurs de către DNA Oradea s-a înscris o singură persoane, anunţă ebihoreanul.ro.

La concursul anunţat pentru ocuparea celor 31 de locuri vacante în cadrul structurii centrale şi la 9 servicii teritoriale din ţară, s-au prezentat doar 15 candidaţi.

La Oradea, pentru cele trei posturi existente, există un singur pretendent.

Concursul pentru numirea procurorilor în funcţii de execuţie din cadrul DNA a început în 1 martie şi se desfăşoară până în 23 aprilie, însă perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat.

La Oradea există 3 posturi disponibile, dintre care două ocupate până în urmă cu două luni de procurorii Ciprian Man şi Cristian Ardelean, și există însă, un singur pretendent, în persoana magistratului Victor Liloiu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, scrie ebihoreanul.ro.

De altfel, Liloiu lucrează deja la DNA Oradea, începând de luna trecută, când Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea lui în funcţia de procuror în cadrul Serviciului Teritorial Oradea a DNA, pe o perioadă de 6 luni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.