Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

PSD Satu Mare: Eurostat reconfirmă performanța guvernării PSD

Încă un set de date de la Eurostat spulberă fake-news-urile despre așa-zisa ”guvernare eșuată” a PSD, repetate steril de Iohannis și ai lui, informează PSD Satu Mare, printr-un comunicat de presă.

Conform datelor Eurostat, veniturile tuturor lucrătorilor din România (privat plus public) s-au majorat la nivelul întregii economii cu 26,3 miliarde de euro în 2017 și 2018 relativ la 2016.

Este un plus de 52%, care se regăsește cu certitudine în buzunarele românilor, urmare a aplicării politicilor de majorare a salariilor, inclusiv a salariului minim.

Analiza Eurostat evidențiează deasemenea și realitatea că beneficiari ai creșterii salariale promovate de guvernarea PSD au fost nu doar cei din sectorul bugetar ci și angajații din sistemul privat.

”O pondere de două treimi din creșterea remunerării salariaților din ultimii 2 ani s-a produs în sectorul concurențial al economiei, ca urmare a creșterii numărului de salariați, productivității muncii, migrației și majorării salariului minim”,a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Toate aceste creșteri de venituri, care au adus bunăstare sunt perfect sustenabile, au un solid temei economic și demonstrează inclusiv Eurostat care arată că un angajat în sectoarele de afaceri din România are cea mai ridicată productivitate ajustată la salarii din UE.

Un angajat din România are o eficiență (în termeni reali) de 2,17 euro pe oră, la un cost salarial nominal de 1 euro pe oră. Un lucrător din UE plătit cu 1 euro pe oră are o eficiență orară de 1,62 euro.

 

 

 

8 comentarii

  1. De ce sinteti carcotasi? Răspunde

    De ce sinteti carcotasi? Aveti spitale ? Aveti !!! Aveti strazi ? Aveti !!!! Sali de sport? Patinuare si bazine olimpice? Poduri, centura, autostrada ? Si ce daca sint numai pe hirtie sau in cel mai bun caz arata ca naiba….important este ca aveti impozite mai mari, inflatia si preturile au crescut …. si in final : „O duceti mai bine!” numai ca …. nu simtiti, ca nu va dati seama, ca nu stiti si va trebuie mesaje ca sa vedeti ce trebuie sa stiti !!! Ne vedem la mall ca Fedorca ne da bani de Paste !!!! Adica patronii din romania fac 2,17 euto pe ora dupa ce ne platesc prost pe noi in tara, iara daca am lucra in strainatate am fi platiti mai mult si atunci patronii straini fac profit mai putin …de 1,62 euro …..eu asa inteleg.

  2. p. S.DRAGNEA. Răspunde

    Cei mai mari mincinosi , hoti , si talhari. Muie psD.

  3. OsanI. Răspunde

    De ce nu I – a adus d.na ministru bran si pe MULCUTAN sa -i puna intrebari in numele ziaristilor?.

  4. mue Răspunde

    corect!fratilor pentru astia e cea mai mare realizare a tuturor timpurilor! uitati-va la moacele lor,ganditi-va ce sunt ei de fapt si apoi vedeti unde au ajuns!voi puteti?sarbatori fericite si apoi go west!

    • x-ulescu Răspunde

      cam slabut PSD -ul ,se lasa batjocorit de toti limbricii ,,,, care vor mu13 ,sa le dea mu13 ,,dau jigniri ,atacuri la familii , ……cred ca psd-istii au blat ..( cel putin aici in judet ) cu gasca numita opozitie.

  5. cârcotaş Răspunde

    Dacă există performanţă economică de ce au făcut împrumuturi? Multă gargară pt. cine îi crede şi-i urmează orbeşte.

  6. Kkt Răspunde

    Sa vina fantasticul Caraba sa spuna cei bun sau rau în Anglia …ha ha …prevuzionistul lui zero barat ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.