Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Sătmărean aproape de eliberare din penitenciar, selectat pentru angajare la Bursa Locurilor de Muncă

Mai mulți sătmăreni care mai au câteva luni până la eliberarea din penitenciar au participat în această dimineață, vineri, 12 aprilie, la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare.

Însoțiți de reprezentanți ai Penitenciarului Satu Mare, deținuții ce vor fi eliberați în scurt timp au fost primiți cu căldură la standurile angajatorilor, iar unul dintre ei a și fost selectat pentru angajare.

,,Penitenciarul Satu Mare participă cu trei persoane care mai au minim șase luni până la eliberare. Vreau să vă spun că spre bucuria noastră unul dintre ei a și fost selectat în vederea încadrării în muncă peste două luni de zile. Un agent economic i-a oferit șansa de a se integra pe piața forței de muncă”, a declarat directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, Simona Derșidan.

Evenimentul organizat astăzi se desfășoară în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul nou al municipiului Satu Mare. Zeci de companii din județ oferă sute de locuri de muncă șomerilor sătmăreni.

,,Astăzi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată în județul Satu Mare participă 57 de societăți care oferă 703 locuri de muncă vacante. Sunt invitați să participe la această bursă toți șomerii înregistrați în baza de date, atât indemnizați cât și neindemnizați”, a mai declarat directorul AJOFM Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.