Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

LIVE. Psihologul Electrolux către grevişti: Plimbaţi-vă prin parcuri!

Psihologul Electrolux le-a transmis greviştilor să se plimbe prin parcuri. Dezvăluirea a fost făcut de către preşedintele sindicatului Samus, Sorin Faur, la întâlnirea din această dimineaţă din faţa fabricii.

Sorin Faur a mărturisit, după comunicatul de ieri al Electrolux, că a sunat la numărul de telefon respectiv şi i-a răspuns o doamnă psiholog din Bucureşti. Aceasta i-a spus că are o jumătate de oră la dispoziţia fiecărui angajat şi după mai multe sfaturi i-a recomandat să se plimbe prin parcuri pentru a se relaxa.

El le-a mai spus protestatarilor că se fac presiuni uriaşe pe toate nivelurile pe conducerea Electrolux din Suedia, iar după unele informaţii false apărute într-o anumită parte a presei potrivit căreia sindicatul ar avea o altă ofertă, conducerea fabricii din Satu Mare le-a transmis să vină cu altă ofertă. Sorin Faur a dezminţit aceste informaţii false, precizând că solicitatea este aceeaşi pentru toţi angajaţii, conform legislaţiei în vigoare, şi anume 2 lei/oră pentru fiecare muncitor.

După ce au spus hotărât că vor continua greva, sindicaliştii au plecat, încheind a şase săptămână de grevă. Ei se vor revedea din noi luni dimineaţa, la ora 9, în faţa fabricii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.