Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Conducerea Electrolux: Suntem bucuroși că liderii sindicali au acceptat oferta noastră

Conducerea Electrolux Satu Mare a revenit astăzi cu o nouă declarație de presă în care le mulțumește liderilor de sindicat pentru că au acceptat în cele din urmă ultima ofertă propusă de companie.

Redăm, integral, declarația Electrolux Satu Mare:

,,În ceea ce privește situația de la fabrica Electrolux din Satu Mare, am dori să vă informăm că, liderii de sindicat au acceptat și semnat oficial contractul colectiv de muncă, terminând astfel greva.

După săptămâni de discuții, negocieri și eforturi de a ajunge la un acord comun în mod pașnic, sindicaliștii au acceptat ultima ofertă propusă de Electrolux: un contract pe o perioadă de doi ani de zile aplicat începând cu 10 mai 2019, de 5.5% la salariul de bază brut și un bonus de prezență de 200 lei/lună, pentru fiecare an contractual.

Am considerat încă de la început, că acest pachet salarial este unul atractiv, ținând cont de nivelul salarial de pe piața locală, de aceea suntem bucuroși că liderii sindicali au ajuns la aceeași concluzie și au decis să accepte oferta noastră, care pe termen lung este în beneficiul bunăstării angajaților.

Dorim să le mulțumim reprezentanților sindicatelor pentru participarea la un dialog constructiv cu noi și pentru semnarea acordului care încheie această situație dificilă care a afectat toate părțile implicate. În același timp, dorim să mulțumim și să ne exprimăm recunoștința față de loialitatea și înțelegerea angajaților care au decis să continue să lucreze pe întregul parcurs al acestei perioade dificile”.

 

2 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    I-as da un sfat Conducerii, tin cont ca sunteti baieti inteligenti si ca daca tot s-a stins conflictul, asa fara mult tam-tam sa le mariti salariile cu mult mai mult, pentru ca nu cred ca v-a picat bine greva si oricum nu este in ordine cu aceste salarii mici.

  2. Marius Răspunde

    2 LEI “era scopul grevei”
    concluzi : 1 LEU = valoare conduceri electrolux (care a dat dovada de lipsa de respect fata de grevisi)
    1 LEU = valoare liderilor de sindicat (care au adat inca o data dovada de incompetenta)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.