Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

PNȚ Maniu-Mihalache Satu Mare sprijină candidații PNL la europarlamentare

Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache Satu Mare sprijină candidații Partidului Național Liberal (PNL) la alegerile europarlamentare. Anunțul a fost făcut în această după-amiază, joi, 9 mai, în cadrul unei conferințe de presă.

Prim vicepreședintele PNȚ Maniu-Mihalache Satu Mare, Gheorghe Berinde, a anunțat astăzi că partidul pe care îl reprezintă va susține liberalii la alegerile europarlamentare din 26 mai. Conferința de presă în cadrul căreia a fost făcut acest anunț s-a desfășurat la sediul PNL Satu Mare.

,,Astăzi suntem aici cu PNL pentru a anunța că îi susținem candidaţii la alegerile europarlamentare din motive foarte bine întemeiate, având în vedere că suntem două partide istorice, luptăm pentru o Românie într-o Europă unită, ne dorim o țară prosperă și fonduri europene. În numele județului am fost alături de candidații PNL”, a declarat Gheorghe Berinde.

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat că acest sprijin nu este unul singular și a făcut apel la unitate.

,,Acest sprijin pe care vor să ni-l acorde nu este singular, în toată țara vor să facă acest lucru. Sunt bineveniți alături de noi. Ar fi bine dacă ar înțelege și alte partide de dreapta că locul nostru este împreună și nu separat. Sper că va fi un semnal și pentru alții”, a declarat Albu.

Gheorghe Berinde este fondatorul Organizației Județene a Partidului Național Țărănesc Maniu-Mihalache. Acesta a declarat că, în acest moment, PNȚ are 32 de organizații și peste 200 de membri în județul Satu Mare, o parte dintre organizații fiind constituite, iar altele urmează. El a mai adăugat faptul că partidul pe care îl reprezintă duce mai departe numele marilor oameni politici Iuliu Maniu, Ion Mihalache și Corneliu Coposu.

 

6 comentarii

  1. #rezist Răspunde

    Unul se crede Maniu si celălalt Mihalache ??!! Sunt singurii sustinători ai pnl in Satu Mare !!

  2. Zsenik Răspunde

    Da’ astia, cine plm mai sunt?! A mai auzit cineva de surogatul asta de formatiune politica?!

  3. Om Răspunde

    Gunoaie, gunoaie, gunoaie…..

  4. Doina Robas Răspunde

    Numai bosorogi ! Nu inteleg de ce nu promoveaza tinerii ? Daca le pasa ar trebuii sqa vedem si noi alegatorii ?Avem in judet si in oras tineri destepti si capabili !!!

  5. Alin B Răspunde

    Cs exemplu ADI CIOSMA un băiet destept și capabil.

  6. x-ulescu Răspunde

    membrii partidului sunt astia
    1 maniu
    2 –
    3 mihalache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.