Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Amendă de 100 de lei pentru deputatul care a scris un mesaj pe panoul Electrolux

Deputatul de Cluj Adrian Dohotaru a fost amendat cu 100 de lei după protestul inedit din această dimineață, din Grădina Romei.

Adrian Dohotaru a efectuat în această dimineaţă un „gest de nesupunere civică”, scriind mesaje pe panoul publictar al companiei Electrolux amplasat în Grădina Romei. După acest gest, deputatul a fost abordat de un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, iar într-un final s-a ales și cu o amendă.

Deputatul a fost amendat conform Legii 61, articolul 2, punctul 14, însă pentru că a fost cooperant a fost sancționat cu doar 100 de lei.

,,Solidaritate cu lucrătorii Electrolux! E primul meu graffiti ca om politic, ca gest de nesupunere civică, la protestul sindical din fața întreprinderii, de față cu sindicaliștii, media și jandarmeria. Sper ca puterea politică, dar și opoziția, să pună pe agenda publică tema justiției sociale, regasită în mai multe proiecte legislative pe care le-am depus: o nouă lege a dialogului social, corelarea salariului minim cu un coș pentru trai decent, amenzi mai mari pentru ore suplimentare ilegale etc.”, a transmis deputatul Adrian Dohotaru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.