Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Dacian Cioloș, întâlnire cu cetățenii din Carei: ,,Aici există potențial”

Dacian Cioloș s-a aflat în acestă după-amiază, joi, 2 mai, în municipiul Carei, acolo unde a avut o întâlnire cu cetățenii orașului.

Dacian Cioloș, alături de alți candidați ai Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, au fost prezenți astăzi la Carei, unde au participat la o întâlnire cu membrii și cu simpatizanții Alianței. Fostul premier a vorbit despre următoarele alegeri, precum și despre viitorul României, declarând că orașele de dimensiuni medii precum Careiul au un potențial mare de dezvoltare.

,,Începem, cu 26 mai, un ciclu de patru alegeri care pot să schimbe fundamental România. Acum este important ca noi, românii, să decidem dacă vrem să o schimbăm în bine sau dacă vrem un alt tip de schimbare. Noi credem că orașele acestea de dimensiuni medii au un potențial foarte mare de dezvoltare și orașele acestea nu trebuie lăsate la urmă și nu trebuie să fie în trena reședințelor de județ. Aici există potențial și în măsura în care oamenii se vor mobiliza vor avea toată atenția noastră și în momentul în care vom fi la guvernare, pentru că și din astfel de orașe poate să pornească dezvoltarea”, a declarat Dacian Cioloș.

 

3 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Doamne fața acestui om spune tot. Căt a fost prim-ministru am nenorocit fermieri,A dat 154 de O.G pe legile justiției u ajutorul P.S.D,A șters miliarde de lei datoriile multinaționalelor doar nenorociri.Ce mai dorește de la noi această marionetă a Bruxelului,să distrugă și ultima picătură din această țară.

    • cârcotaş Răspunde

      @Adi, unde te-ai îndoctrinat cu prostii din care debitezi la foc automat? OG-urile de care vorbeşti erau pentru implementarea unor hotărâri ale CCR pt. armonizări ale legislaţiei cu cea europeană. Şi apoi ,dacă erau abuzive, unde a fost OPOZIŢIA(PSD şi ALDE) ? Avea altă treabă, nu se ocupa cu ,,nimicuri”. punea la cale lucruri ,,serioase”.
      Cioloş a fost văzut de la început ca un mare pericol pt. că-i lipsea şmecheria dâmboviţeană.Nu ,,cadra”… De aceea au pornit o campanie de denigrare iar el e prea decent să se lupte eficient cu hienele. O să fie halit pt. mulţumirea ta.

  2. Dany Răspunde

    Chiar nu aveți limite,Mircea Ciocan fiu de securist,bugetar convins cu state de plată,tăierii de frunze la cain9prin prefectură îl reprezintă pe Cioloș. Votăm clar cu alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.