Ultima actualizare: ieri, 20:33
Locale

FOTO. Cei mai buni DJ din Satu Mare intră în scenă. Super show de Zilele Orașului

Team-ul celor mai cunoscuți Dj de Club și majorate din Satu Mare, Dj Parade s-a reunit la chemarea coordonatorului echipei ,,big brotherul” Dj Gaby, pentru a discuta despre tradiționala evoluție pe scena de Zilele Orasului Satu Mare.

De la an la an echipa e schimbată, doi dintre membrii de anul trecut Adrian Lenghel și Adi Napholcz  au renunțat la Djing, în schimb intră pe scena talentatul Dj Andrei Traistă, iar invitat special va fi  unul dintre membrii fondatori Dj Parade, bucureșteanul Dj Big Junior plecat din Satu Mare acum 12 ani, resident in cele mai faimoase cluburi din București, S-Club, Bamboo, Bellagio, Chaboo, Vintage, și Barbero, unde a demonstrat ca e un Dj de mare clasă.

Pentru că selecția noilor membri se face cu exigență, anul acesta un singur Dj a fost primit in echipă, binecunoscutul Dj Sorin Michnea, care s-a alăturat nou venitului de anul trecut Dj Codre, dar Dj Gaby mai are in vizor trei tineri Dj care fac impresie bună in Cluburi și la Party-uri, așa că nu sunt excluse new entry-uri.

Vineri 24 mai după Concertul Goran Bregovic pe scena din Piata 25 Octombrie incepe Dj Parade 2019, dj-ii vor intra pe scenă in urmatoarea ordine:

  1. Dj Vlad Boldura, (Score Pub)
  2. Dj Roly K. (Roly Kosa, Famous Summer Club)
  3. Dj Andrei Traista
  4. Dj Leviciusz (Szilagyi Levente City Radio 106,4)
  5. Dj Big Junior (Kovacs Norbert Bucuresti, S Club, Bamboo, Bellagio, etc)

Dj Gaby (Gabriel Pustai), cel care a fondat echipa Dj Parade in 2007 cu sprijinul Centrului Clultural G.M. Zamfirescu, cu Dj Big Junior, Dj Voxx (Gabriel Andor) si Dj Marius Onuc, cu scopul de a promova dj-ii satmareni talentati, va absenta motivat anul acesta, dar e sigur că aceasta va fi cea mai reușită ediție din ultimii 10 ani, și declară: ,,Ei sunt cei mai buni Dj sătmăreni pe segmentul Dance & Club!”

Un comentariu

  1. Apia Răspunde

    Nu-l vad pe Scaty-G !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.