Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Concluziile polițiștilor în cazul accidentului mortal de pe Drumul Botizului

În această dimineață polițiștii rutieri sătmăreni au efectuat cercetarea la fața locului în cazul unui accident mortal de circulație produs pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare.

Azi, 22 mai a.c., în jurul orei 07.50, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 42 de ani, din comuna Agriș, fiind la volanul unui autoturism a accidentat mortal o femeie, de 78 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla angajată în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

3 comentarii

  1. Eu Răspunde

    @ Angela Pastor, a aruncato cam la 10 m de trecere, a luat-o în plin. Locuiesc in zonă și am văzut-o pe doamnă cel puțin la 10 m proiectată, inclusiv pantofii doamnei au zburat cam 15 m.

  2. Anonim Răspunde

    Azi este data de 23 mai(ati scris data de 22 mai)

  3. Wick Răspunde

    Atata timp cat nu se face ceva in privinta trecerilor de pietoni,vor mai exista si alte victime.din pacate asta e adevarul.pot pune obstacole de genu cum sunt la cimitirul evreilor de exemplu,zic si eu..ca sensuri giratorii avem garla…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.