Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTOGALERIE. Pompierii sătmăreni s-au alăturat campaniei Gemelli #șitupoți

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș al Județului Satu Mare s-au alăturat campaniei inițiate de pizzeria Gemelli –  ,,Și tu poți ajuta un suflet mic”. În această dimineață, joi, 23 mai, în fața Detașamentului de Pompieri Satu Mare, salvatorii au strâns o mulțime de jucării și cărți pe care le-au donat micuților din centrele de plasament din județ.

,,#șitupoțiajutaunsufletmic – o campanie umanitară care ne-a dat prilejul să lăsăm pentru câteva clipe la o parte grijile noastre și să ne gândim și la alții. Stă în firea noastră să ajutăm și să ne implicăm, așa ca ne-am mobilizat și am adus fiecare câte o jucărie sau o carte, care să aline măcar puțin din suferința copilașilor care le vor primi. Ne bucurăm că am putut răspunde acestei propuneri. Felicităm inițiatorii campaniei și le mulțumim că ne-au dat ocazia să ajutăm și în acest fel!”, au transmis pompierii sătmăreni.

Campania #șitupoți se desfășoară în perioada 1 mai – 30 septembrie 2019, iar oamenii sunt invitați să doneze jucării sau cărți pentru cei mici, iar reprezentanții Gemelli îi vor răsplăti cu o felie de pizza sau cu o pizza întreagă.

,,Noi încercăm pe această cale să ajutăm sufletele mici din cadrul caselor de tip familial, caselor de recuperare, precum și din cadrul centrelor de găzduire a persoanelor care în urma unor violențe sau unor abuzuri au fost găzduite acolo. Noi încercăm să alinăm suferința lor donând tot ceea ce se colectează de la oameni, inclusiv și de la clienții noștri, de la instituții. Noi, în schimbul fiecărei donații oferim câte o felie de pizza în mod simbolic sau o pizza de 22 de centimetri, la restaurant sau în Baia Mare”, a declarat reprezentantul societății, Ovidiu Oanța.

Pentru donații, sătmărenii sunt așteptați in locatiile GEMELLI (pe semi-Corso ,Cartier Soarelui ,Str.Lucian Blaga,UU6,respectiv str.Martirilor Deportati,nr.2,colt cu Iuliu Maniu).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.