Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO/VIDEO. Premierul Viorica Dăncilă a ajuns în municipiul Satu Mare

Viorica Dăncilă a ajuns în municipiul Satu Mare. Premierul României a fost întâmpinat de autoritățile județului, de social-democrații sătmăreni, precum și de un grup de protestatari.

Premierul a ajuns la sediul Prefecturii Satu Mare în jurul orei 18.00, acolo unde va avea o întrevedere cu fermierii din județ. Concret, Viorica Dăncilă va prezida o întâlnire cu mediul de afaceri și fermierii din județul Satu Mare, în cadrul căreia se vor dezbate principalele programe guvernamentale de dezvoltare economică.

Prim-ministrul a venit la Satu Mare însoțit de de ministrul Finanțelor Publice și ministru interimar al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat – ministru interimar pentru Românii de Pretutindeni, Ștefan Oprea și de ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.

Duminică, 12 mai 2019, începând cu ora 11:30 delegația guvernamentală va participa la Festivalul Sâmbra Oilor de la Huta Certeze.

 

6 comentarii

  1. Ciubăr Răspunde

    tulai fratica; da govorache no avut loc in masina primei doamne de la Govern? =]]

  2. Osan Răspunde

    @ Ciubar. Govor nu are loc numai la tigani din Stana. Sa-i de-a MUIE toti tigani , pe care i-a tolerant sa faca comet ambulant pe toate strazile Satmarului, cand are mare smecher in Judet. M..E psd.

  3. APLAU DACII LUI MIRCEEEAA Răspunde

    O adus mirceeaa tatzi tzarani de la supur stana socond sa aplaude ca pe vremea comunistilor ca doara el stie cum o foo ca era securist si el..oieru ii ziceau si mai si dadea in gat pa tata lumea.amu vrea iar la ciolan ca bunui banu..peritzi tatzi..cu el in frunte ..cu dragnea cu tat

  4. crișan Răspunde

    Da grohăitoru ce stă cu spatele mai rezistă ?
    Ăla îi acolo de o sută de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.