Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTOGALERIE. Viorica Dăncilă, așteptată de PSD-iști și protestatari

Vizita Vioricăi Dăncilă la Satu Mare este așteptată atât de către PSD-iști cât și de protestatari. Premierul va ajunge în jurul orei 17.30 la Instituția Prefectului, acolo unde va avea o întâlnire cu fermierii din județul Satu Mare.

Deja de la ora 17.00, mai mulți sătmăreni s-au adunat în fața Palatului Administrativ, așteptând-o pe Viorica Dăncilă cu pancarte și protestând. Premierul este așteptat nu doar de protestatari, ci și de mai mulți social-democrați sătmăreni.

Totodată, în fața Palatului Adminstrativ s-au așezat pe poziții și echipaje de jandarmi și de poliție, pregătite să intervină în cazul în care lucrurile ar degenera. Dincolo, în interiorul Palatului, pregătirile sunt de asemenea în toi. Începând cu ora 18.00, în Sala mare, premierul României va prezida o întâlnire cu mediul de afaceri și fermierii din județul Satu Mare, în cadrul căreia se vor dezbate principalele programe guvernamentale de dezvoltare economică.

Protestatarii au început să scandeze împotriva premierului și împotriva partidului de guvernământ.

56 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Astia sunt toti #???? Sau au plecat si la Sambra din ei??

  2. x-ulescu Răspunde

    s-au anuntat niste evadari de la spitalu de veseli ,acum stiu unde sunt bolnavii

    • Romeo si Julieta X-ulescu Răspunde

      La ma-ta in pat i-ai gasit. N-o fost greu sa-i descoperi, nu-i asa?

  3. + Răspunde

    ce mutre de muisti au !!!

  4. Zoli Răspunde

    RESPECT, protestatarilor.

    • mutu Răspunde

      @zoli:Pentru conformitate le poti da si o muie din partea satmarenilor!

      • Daniel Răspunde

        RESPECT, protestatarilor. Suntem mai multi decat cred ei. Tu mutule poti sa vi sa ne faci o felatie. Adu-o si pe nevasta-ta. Daca seamana cu dancila dai-o lui dragnea. Baieti. Nu uitati de iarba. Ca sa aiba ce scrie x-sculescu. Pardon, x-sulescu, ptiu drace… X-ULESCU, na ca ti-am scris numele cu majuscule, scuze…

        • x-ulescu Răspunde

          pe navasta-ta am vazut-o pe corso ..facand trotuaru ca sa-ti de bani de droguri

        • # Răspunde

          si mult mai multi protestatari ai aruncat odata ca prezervatvu folosit !!

  5. Bogdan Răspunde

    Felicitări sătmăreni! Ardealul nu este al PSD ului.

  6. Dragos Răspunde

    Ar fi de neconceput ca o resedinta de judet din Ardeal s-o primeasca pe tuta ciorditoare de Teleorman, Dumbocila, fara protest. Toata scarba din univers pentru cei care o asteapta ca slugi si complici, ardeleni degenerati.

  7. #kkt Răspunde

    ‘TULA-I Veta! Da’ multi sunteti! Cata frunza, cata iarba! ???? Rad si maidanezii cu curu’ de voi! #ma chish in frezele voastre de imbecili! Marea miscare #!!! o mana de paduchi decrepiti se erijeaza in reprezentantii Romaniei….si mari protectori ai “statului de drept”…si tot ce stiu sa faca e sa latre aceleasi doua fraze patetice….mai schimbati dracului placa, ne-ati plictisit! Suferiti de o lipsa crasa de imaginatie!

    • Manea Daniel Aurel Răspunde

      Te oftici?

      • Daniel Răspunde

        Manea Daniel Aurel. #kakatu asta nu-ti raspunde, ca nu intelege ce l-ai intrebat? Cuvant greu “oftici”. intreaba-l in dancileza, poate intelege.

  8. Altu Răspunde

    Am fost la protest și i-am urat analfabetei “bun venit”. Aplaudacii de serviciu erau la post dar fără vlagă ,se vedea că în timpul lor liber au fost aduși cu forța. Noi ăștia plătiți de Soros măcar am strigat cu patos și din propria convingere. Pe data de 26 avem o șansă, dacă o ratăm iar ,ne merităm soarta. Respect celor care au protestat, multă m..e aplaudacilor.

    • x-ulescu Răspunde

      mu13 si tie urlatorule ,ti sa terminat iarba..nu mai ai ce trage pe nas ??

  9. #rezist Răspunde

    Cred ca unii dintre ”protestatari” au uitat sa-si ia azi medicamentele !!! ::))))))

    • Daniel Răspunde

      Inteligent comentariu, n-am cuvinte. Si mai si razi de unu’ singur, ca prostu’, la final. Foarte inteligent!

  10. Swiss Răspunde

    Mai #rezist (in prostie), #kkt (fara comentarii), x-ulescu (de fapt sudescu) mai rasfirati, de fapt resfira, esti plictisitor, aceleasi aberatii cu 3 Nick-uri diferite, pe cine crezi ca prostesti? Aia pe care ai putea sau nu stiu sa citeasca sau daca le zici de internet se gandesc la internatul in spital, Vezi sa te anunta astia ai tai cand e de fugit, ca parca vad ca ei fug printr-un Timbuktu si pe tine te vor lasa aici prada sorosistilor. Elicopterele sunt comandate, metoda e patentata in Romania din ’89 de mentorul vostru.

    • x-ulescu Răspunde

      repede ia medicamentele ..ca o sa crapi dracului si faci mizerie !

    • #rezist Răspunde

      Cat timp doamna Dancila a fost in prefectura,se pare ca protestatarilor l-i s-a administrat ceva,drept dovada ca nu au mai fost atat de vocali la iesirea din prefectura a premierului.Bravo medicilor profesionisti,tratamentul prescris e bun !!!Acum cei 10 protestatari fac nani, fericiti ca au putut striga langa prefectura ce au vrut ei !!Posibil ca data viitoare sa nu-i mai lase,ca nu toti medicii de garda sunt atat de de treaba !!

      • Daniel Răspunde

        Te crezi spiritual, dar nu dai dovada decat ca esti un dobitoc. Dupa ce iti termini programul de postari sa vi la mine sa iti dau una intre coarne. Poate iti revii.

  11. mihai Răspunde

    Ieste EXtrAorDINAR ce bine ne este acum in douazecidouazeciminus+/-1, campiile fredoneaza melody cu DAEA, mugurii sunt imbibati de seva lui Dragamea si printesa ei ortodoxa , tinerica, nepoata nevestei, ce conteaza BANII sa IASA voi mucles ,mai tu comntezxi ? MUCLES

  12. cizmaru Răspunde

    Am intrat in oras inaite de ora 17 si am crezut cai un asediu de forte de ordine mam itrebat ore ce sa intiplat de este atita politie si jandarmerie nam vazut atitia de cind a venit Ceausecu pe aci acum inteleg ce era guvernanti numai pot circula numai ca Ceausescu

    • Daniel Răspunde

      Percetia unui om simplu. Asta este situatia. Intrebarea este; cine plateste aceasta impresionanta desfasurare de forte a jandarmeriei in toata tara. Va ganditi ca plateste Dragnea sau partidul? Va inselati amarnic. O platim noi toti, contribuabilii romani. Pentru ce? Pentru ce trebuie paziti niste oameni atat de iubiti de popor? Probabil sa nu fie sufocati din dragoste. Johannis nu a avut nevoie de o armata de jandarmi, retineti, nu in Ardeal ci tocmai la Iasi, in Moldova psd-ista. Mai devreme sau mai tarziu, cineva va da socoteala pentru tot ce s-a intamplat in Romania in ultimii doi ani. Fie si numai ca pilda ca asa ceva sa nu se mai intample niciodata in aceasta tara. Toti dictatorii au sfarsit-o rau. Si lingaii din jurul lor au platit cel mai scump. Nu am sa uit niciodata vorba lui Postelnicu la proces; “Am fost un DOBITOC”.

      • x-ulescu Răspunde

        exact cine plateste adunarea de expirati de la sibiu….care sau adunat ca sa nu stea imprastiati si sa guste rahat sasesc

      • #rezist Răspunde

        Iohannis n-a avut nevoie de ”armata de jandarmi in Moldova psd-ista” pentru ca oamenii care sustin PSD se comporta civilizat si cu respect fata de functia de prsedinte a Romaniei !!Ce kkt au reusit sa demonstreze gaska de derbedei care tipau ca niste turbati,inafara de lipsa de bun simt si civilizatie ??Asta e diferenta intre oamenii care sustin PSD si restul derbedeilor pe care i-ai vazut aseara langa prefectura !!Iar ceea ce a zis Postelnicu ti se potriveste cu varf si indesat !!

        • Mihai Răspunde

          Mai intai invatati sa scrieti si sa vorbiti corect. Dar ce ma mir, asta raspandeste/transmite PSD: prostie si hotie.
          Bravo voua! Asa sa ramaneti, sa nu va schimbati. Va meritati reciproc, incultilor.

        • x-ulescu Răspunde

          sustinatorii PSD -ului sunt pasnici,nu incita la violenta,..nu au grupuri platite sa injure adversarii …dar hastagisti, se vede si din postari si din comportamentul de pe strada cat de civilizati sunt # rezist …dar ce sa faci cand sunt condusi de droguri

          • Altu

            Se vede cât sunt de civilizați după ce rămâne în urma lor,mormane de gunoaie. In schimb după noi rămâne curat,se putea verifica aseară platoul din centru. Și noi am mers cu foi scoase la imprimanta nu cu pancarte care costă. Noi nu am mers din interes ci din convingere spre deosebire de bugetarii de peste drum care în timpul liber au fost încolonați ca și la grădiniță și aplaudau la comandă. Asta e diferența între noi și voi,noi credem in ceva voi doar in bani și funcții. Din acest motiv părem mai “răi”, când faci ceva doar din interes nu poți fi convingător.

          • Mihai

            Erau pasnici fiindca, na, cata vlaga sa mai ai la 80 de ani? Esti deja senil la acea varsta. Crezi/faci tot ce ti se spune.
            Off, cata naivitate!

          • y

            Daaaa, așa e @x-ulescu! Numai elite sunt printre ei. Vezi minerii sau istericele nef#tute de la APACA. Trăiești frate într-o lume mai mult decât paralelă. Mai e puțin și îl canonizezi pe Dragnea. Ai dreptate, merită. Pentru ce a făcut pentru el însuși. Pentru restul mai puțin.

          • Mihai

            Pacat de bunatatea oamenilor batrani si de naivitatea lor. Ei saracii se bucura la orice.. mai ales la o plimbare gratis si sa vada un oras mai mare sau sa se mai plimbe.
            Poate ca s-au saturat si ei sa stea numai in curte, pe camp sau la carciuma. Au iesit din sate de fapt ca sa mai vada si ei lumea. Poate PSD-ul le-a mai dat si niste apa, mancare sau niste banuti – ca sa nu fi venit degeaba. Dar ideea e ca nu asa se face campanie. Nu poti cumpara pe nimeni cu minciuni in prezent, insa cei batrani carora li se transmit tot felul de mesaje false si vise ce nu se vor implini niciodata (asa cum au facut in toti acesti ani de dupa caderea comunismului), ei inca mai cred ..inca mai spera..dar nu ar trebui indrumati gresit. Sunt batrani si multi sarmani.. majoritatea au ramas cu conceptiile comuniste pentru ca aia a fost perioada pe care au trait-o cel mai mult – asa au fost invatati de atunci, le-a intrat in subconstient; a devenit un reflex psihic pentru ei… Iar tu, “mare scriitor si aparator al neamului” , daca nu ai 80 de ani, inseamna ca esti o persoana proasta care nu are ce face in timpul liber si nici macar nu poate fi atent la micile detalii.. sau macar sa se gandeasca logic la ce a fost, ce este si ce poate fii.
            Meriti sa mori de foame exact ca ei!

      • Nicolas Răspunde

        Daniel mi-au plăcut comentariile tale nici mie nu-mi plac comuniștii dar jandarmii sunt angajați la stat și în afară de motorină nu se plătește nimic în plus

  13. Moldoveanu Cătălin Răspunde

    Moldova este de partea Ardealului!
    Vrea unirea cu fratele adevărat!
    Nu vrem jegu și țigănia din sud!

  14. Y_grec Răspunde

    O sa vedeti ce primire triumfala va avea analfabeta la Negresti , oras recunoscut ca centru si capitala a mafiei analfabete din judet . Osenii din in marea lor majoritate s-au imbogatit pe cai ilicite din afaceri cu statul .

  15. Mihai Răspunde

    Votantii PSD sunt de patru feluri: tigani, alcoolici, hoti si analfabeti.
    Motivul pentru care PSD a rezistat atata timp e acela ca, tara e plina de asa ceva …din pacate.
    Speram din tot sufletul ca acest lucru sa se schimbe mai repede pana nu e prea tarziu. Poate reusim sa ne salvam de la a ne distruge propria tara.
    Atentie! Prostia se poate transmite la cei slabi de inger.

    • x-ulescu Răspunde

      se vede ai luat prostia de la gramada de prosti pnl-isti din poza ( gramada de 2-3 indivizi dar transmit prostia mai ceva ca gripa )

      • Mihai Răspunde

        …Exact cum o faci si tu in mediul online.
        Shhht! Ciocul mic si joc de glezne.

        • x-ulescu Răspunde

          iti este ciuda ca vorbim ? ca ne spunem parerea ? ..la vot se va vedea adevarul , dar sigur drogurile din capul vostru nu o sa accepte rezultatul

          • Mihai

            Vad ca ai ceva cu acest cuvant, ‘droguri’.
            Cred ca le duci dorul. Sau asta e singurul cuvant invatat?!
            Daca esti dependent, du-te si trateaza-te.
            Apropo, eu zic mai intai sa ajungi sa cunosti omul apoi sa il faci drogat. Vorbesti exact ce nu stii. Cred ca ai venit aici doar ca sa pornesti ura.
            Si stiu ca nu sunt obligat sa iti spun asta, dar vorbesti cu o persoana bolnava de rinichi si care e dependenta de dializa si chiar nu am de gand sa ma sinucid. Imi place viata si vreau sa traiesc cat mai mult, cat mai bine si fara hoti pe langa mine.
            Nu ma face sa te blestem sa ajungi in locul meu; dar as face schimb cu mare drag.
            Asa ca fii civilizat daca tot ai spus ca asa sunt sustinatorii lui Draconea, ca te dau in pi*da ma-tii.
            Aparent, pentru tine toti care nu sunt de acord cu ce spui tu, sunt drogati. Esti o persoana foarte ‘desteapta’. Se vede ca stii ce e ala ‘respect’. Te-au invatat bine.
            Mai iesi si tu din sat.

          • x-ulescu

            si tu spui ca cei care nu sunt de aceeasi parere ca tine , sunt prosti ! care e diferenta intre noi ?

          • Altu

            Dacă iar câștigați voi înseamnă că prostia domină Romania. Țara asta nu merita ” drogați ” ca și noi, eu sigur voi pleca din țară cu toată familia. Știu, nu o plângeți după noi dar dacă mai pleacă mulți din cei care muncesc , atunci și voi paraziților veți avea de suferit.

  16. Arnold Răspunde

    Rusine postacilor psd ! Susțineri niste infractori!!! Sunteti indoctrinati urat !! Numai o intrebare … de bine pleaca familie si prietenii noștri?

    • @Arnold Răspunde

      Sigur n-au plecat de bine ce le era !!Au plecat pentru că asa le-a spus basescu si boc,in loc sa le măreasca salariile !!Pe vremea lui boc,pană in 2012, salariul minim pe care patronii erau obligati sa-l dea muncitorilor era de 700 de lei,iar PSD l-a facut de 2100 lei !!Nu inteleg cum puteti fi atat de ”botanisti”,si să puneti botul la orăcăielile scursurilor basiste ??!!Prietene,un muncitor castigă acum la Electrolux 550 de euro,la fel si la Zollner,cred că si la drexi,deci…nu e mai bine ca inainte?Ce tot o dati cu ”infractorii” psd??Daca voi ziceti că Dragnea e infractor,asta nu inseamnă că in PSD sunt toti infractori !!

      • Altu Răspunde

        Tichete de vacanta primesc bugetarii nu privații dar tu ești prea prost să înțelegi

      • Mihai Răspunde

        @ @Arnold: Da, salarii mai maricele, nu mari..si imprumuturi externe imense, mai multe datorii; datorii imense pe care nu vom reusi sa le platim niciodata desi ele vor trebui inapoiate, dar nu-i nimic, aduce dragnea aurul in tara ca sa-l dea in schimbul datoriilor. Bravo! Bine gandit! Vom.ramane fara aur si probabil vor vinde si restul zacamintelor/resurselor naturale pe care tara noastra le mai are.
        Idiotilor. Cum puteti sa nu vedeti imaginea de ansamblu? Asa chiori sunteti?!
        E bine ca mai aveti un pic de energie sa mai postati p-aici.. pana cand o sa ramaneti de tot fara ea.

    • x-ulescu Răspunde

      ca placa familiile si prietenii tai ,nu e nici un bai ! mai putini drogati aici

  17. Y_grec Răspunde

    unde plm este salar minim 550 euroi ca io n-am auzit , poate la bujetarii lipitori de afise pentru ciuma rosie .

    • @Y-grec Răspunde

      ”În concluzie: Creșterea veniturilor nete în perioada 01.05.2019 – 01.03.2020 (următoarele 10 luni) va fi de:
      2265 – 1800 = 465 lei.
      La acestea se adaugă tichetele de masa de 315 lei/ luna și vaucere de vacantă de 500 lei/an rezultând un venit lunar net egal cu:
      2265 + 315 + 41, 6 = 2621,6 lei”. NET !!
      REZULTA :2621 : 4,75 = 551,78 EURO ! https://portalsm.ro/2019/05/intalnire-cu-scantei-sindicalistii-au-plecat-de-la-negocierile-cu-conducerea-electrolux/

      • Altu Răspunde

        Tu ești retard,vorbeste de salariul net nu de brut. Dacă minimul brut e 2380 iar net 1280 ,cum masa ajungi la peste 2000 net. Salariul mediu da,este . Faci o medie de la un salariat cu minimul de 1200 și un bugetar cu 5000 , normal că ajungi la 3000 medie. Unul îi sărac, celălalt o duce bine. In 2012 salariul minim 700 acum 1200, o creștere de 500 în 7 ani. La zollner un angajat în producție are 2600 brut,iar net -45*% adică 1500. Tu confunzi brutul cu netul,no, dacă te uiți la latrina 3 te înțeleg.

        • @Altu Răspunde

          Bai prostovane,ai deschis link-ul sa te edifici ??Scrii ca proasta-n pl !!Deschide link-ul sa vezi ”brutul” iar acesti 2621 sunt banii pe care ii iau in mana in fiecare luna cei de la Electrolux !! Pfffff,cred ca esti cel mai prost de pe portal !!

          • Altu

            Și ce mă PSD le-a dă salariu ? L-au obținut ei după 2 luni de grevă, și e plătit de Electrolux nu de PSD. Ai înțeles? PSD nu dă bani la privat . A, și la minim am fost darnic ,e de 2080 brut ,iar net 1263. Poți trăi cu banii ăștia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.