Ultima actualizare: ieri, 21:57
Locale

FOTO/VIDEO. Viorica Dăncilă, mesaj pentru protestatari: Dialogul trebuie să fie constructiv

Aflată în aceste zile în vizită în județul Satu Mare, Viorica Dăncilă a ținut să le transmită un mesaj protestatarilor ce au întâmpinat-o în această după-amiază în fața Palatului Administrativ.

Mai mulți sătmăreni s-au adunat în această după-amiază în fața Palatului Administrativ, acolo unde au protestat împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă. Prim-ministrul României a ajuns în jurul orei 18.00 la sediul Prefecturii Satu Mare și a fost întâmpinat de scandările protestatarilor. Premierul nu a rămas dator față de atitudinea grupului de sătmăreni care au scandat împotriva partidului de guvernământ și a ținut să transmită un mesaj tuturor cetățenilor ce contestă Guvernarea.

,,Am vrut să discut cu cei care contestă Guvernarea, dar dialogul trebuie să fie unul constructiv. Consider că pentru a putea face pași importanți trebuie să avem dialog și să încercăm toți să găsim soluții. Asta dacă vrem să mergem înainte, dacă nu, atunci ne certăm unii cu alții. Avem un program de Guvernare, iar peste 70 la sută din acest program este realizat. Ne străduim să căutăm fonduri pentru că trebuie să găsim soluții, dar în același timp avem nevoie de oameni care vor să își dezvolte comunitățile, să dezvolte această țară”, a declarat premierul în cadrul ședinței de lucru de la Prefectură.

Viorica Dăncilă a mai ținut să menționeze faptul că România trebuie să meargă pe drumul echilibrului, iar pentru ca țara noastră să se dezvolte este nevoie de continuitate.

,,De când am preluat această funcție, m-am gândit că cel mai bun lucru pentru România este consensul și echilibrul. Putem să aducem multă vizibilitate și mult progres pentru România. Eu cred că trebuie să continuăm ceea ce am început”, a conchis prim-ministrul României.

Viorica Dăncilă se va afla și mâine în județul Satu Mare. Premierul va participa la Festivalul Sâmbra Oilor de la Huta Certeze.

Pearl Beauty Center

10 comentarii

 1. sm_noname Răspunde

  Interesant este ca domna Dancila doar acum mentioneaza de “dialog”, dar cand pe 28.12.2018 au publicat actul normativ care modifica Codul Fiscal, Codul Muncii, Legea zilierilor si alte acte normative, incepand cu 01.01.2019, nu au stat la dialog cu nimeni.

 2. Cioban Răspunde

  Mooie PSD!

  • x-ulescu Răspunde

   si tie la fel !

   • Ciobanu Răspunde

    Adica so tu imi transmiti mie mooie PSD?
    Multzam fain!
    La cit de prost te exprimi in limba romana, care nu cred ca este limba ta materna, la cum o stilcesti, poola te intelege! Dar la voi ciumatzii este regula de baza, altfel va da afara din partid!
    Mooie PSD!

    • x-ulescu Răspunde

     daca asta ai inteles ,e clar ca nu te duce mitea prea mult iti doresc tie mu13 ! si la nevasta-ta

     • Ciobanu

      Nevasta mea-i din videle, și se foote că vitele!
      O cheama veorica si suge powla de mica!
      Are-o sluga pixuleacsa ce stie sa ciripeasca si powla sa o beleasca!
      La ciumatii pesedei, bage domnu powla-n ei,
      Sa le dea domnu sanatate si sa strige-n gura mare:
      LA MULTI ANI, CU EXECUTARE!

  • Vasi Răspunde

   Da nu footzi tu o oaie mai bine?

   • Ciobanu Răspunde

    I-am tras-o unei vide bucalate de prin videle la mooie!
    Dar o potzi trimite si pe ma-ta, o insamantzez si pe ea!
    Mooie PSD!

    • x-ulescu Răspunde

     si la ma-ta si sora-ta sa le tragi ..cand fac o pauza de la meseria lor de baza ,,trotuaru

 3. cetatean satu mare Răspunde

  cioban ai ramas pe toate comentariile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.