Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Gabriel Leș, despre Summit-ul de la Sibiu: Președintele și-a atins obiectivele, România nu

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a declarat că, în urma Summit-ului UE de la Sibiu, președintele Klaus Iohannis și-a atins obiectivul, în vreme ce România nu s-a ales cu nimic. 

Redăm, integral, declarația ministrului sătmărean Gabriel Leș:

,,Citind declarația post-Summit de la Sibiu aflăm cu entuziasm că : “Vom rămâne uniți, la bine și la greu. Vom da dovadă de solidaritate în vremuri dificile și vom sta întotdeauna alături unii de ceilalți.”

La aceeași reuniune găzduită de președintele Iohannis, premierul olandez, Mark Rutte ne anunță că România are interzis în Schengen pentru că nu respectă anumite condiții politice volatile și subiective, care de fapt nu au nici o legătură cu aderarea la spațiul de liberă circulație.

Înainte de orice, Uniunea Europeană este un spațiu al valorilor și principiilor pe care România le-a îmbrățișat și pe care le va apăra fără rezerve. Din păcate imbajul dublu utilizat de anumiți parteneri subminează substanța ideilor enunțate cu emfază pe hârtie.

In concluzie, din perspectivă electorală și de imagine dl președinte și-a atins obiectivele. In schimb, România NU!”

22 comentarii

  1. vandy Răspunde

    Mai asculta cineva ce zice asta? Eu nu cred. Ne face de ras Satmarul!

  2. Roland Răspunde

    Volatil ca de ex… numarul corvetelor armatei romane, subiectiv ca de ex…. felul in care intelege ministrul slugar sa numeasca un sef al armatei, nicio legatura ca de ex…. el cu postul ocupat.

  3. Mae Răspunde

    Din cauza voastră (PSD )partid de corupții de acea sintem dați la o parte Leș o să ajungi un nimeni mai bine stai în banca ta !!!!,și nu mai sari tu cu declarațiile tale de 2 bani !!!!

  4. vatra Răspunde

    Ne face de ras Satmarul!

  5. Driver Răspunde

    Acest om, zis LES, marele tipograf este un BOU, asa pur si simplu.
    Un pic de rusine nu ai gunoiule ce esti…dar e cam tic-tac ptr voi.

  6. Satmareanu’ Răspunde

    Ce un tampit marca PSD!

  7. X Răspunde

    Driver,si tu esti cineva?!

  8. dan tordoi Răspunde

    Sigur, daca vorbim de obiectivele Romaniei, acestea sunt promovate si sustinute de catre Presedinte, ca institutie, dar mai intai e promovarea lor, asa cum a facut Presedintele in cadrul evenimentului de la Sibiu, si urmeaza concretizarea acestora. Din acest punct de vedere, da Gabi, ai dreptate, Presedintele si-a facut treaba (ca paranteza, si Dacian Ciolos, daca imi permiti). Daca, in schimb tu te referi la obiectivele Romaniei ca fiind scaparea de puscarie a penalilor care ne-au condus si ne conduc inca (tot daca imi permiti, cu Dragnea cap de afis) atunci sper ca aceste “obiective” sa nici fie atinse de Romania.

    • x-ulescu Răspunde

      da presedintele care a luat 2 case CU ACTE FALSE dovedit in tribunal ,nu e penal ?? si inca cate dosare ascunse de slugile lui

      • Unu' Răspunde

        Mă prostovane, dacă tu cumperi, în calitate de cumpărător onest de bună credință, un bun despre care habar n-ai că este furat, ești infractor? Așa te-a învățat infractorul dracnea?
        Dacă furi voturi și aduci morții la vot, da ești un infractor și justiția te va condamna, chiar și cu suspendare, dar tot infractor ești!
        Chiar atât de tolomac ești?
        Una este să faci ceva cu intenție și bună știință, alta e să fii păgubit la rândul tău!
        Sunt convins că președintele își va rezolva problemele cu justiția, (dacă are), dar până atunci i se cuvine principiul constituțional de nevinovat până la proba contrarie!
        Despre infractorul DOVEDIT ȘI CONDAMNAT ÎN DOUĂ CAZURI – n-am ce să spun decât că abia aștept să-l văd la pușcărie împreună cu toți acoliții săi!

        • x-ulescu Răspunde

          daca sunt pacalit de cineva il dau in judecata werner a facut asta ???deci a fost pacalit cu buna stiinta si cu vreo 350000 de euro in buzunar..

  9. Raduku Răspunde

    Cine vorbeste, impostorul desavarsit din guvern care ne face de rusine orasul. Tot PSD-ul este o colectie de indivizi fara nici o valoare, incompetenti, corupti, mafioti, mistocari iar cei care-i voteaza sunt pur si simplu ca niste vite furajere.

  10. Garuboz Răspunde

    Mai cumatule (x-ulescu) gunoi psdist tu esti nu numai rau bolnav (la cap ma refer)dar si retardat.Ce dracu tot repeti cu casele presedintelui (ca o placa stricata) mai dobitocule alea au fost ale svabilor vanduti de bunicu tau Ceasca pe marci RFG- ului.Mai taci dracu din gura boratule nu spune baliverne continuu.Chiar asa bine te platesc ciumatii tai ca de prost cat esti bubuie portalu!

    • x-ulescu Răspunde

      da au fost a svabilor dar werner lea luat cu ACTE FALSE ..dovedit in tribunal …deci presedintele TAU este la fel de cinstit cat de fecioara e o curva cae o ia in toate gaurile ..auzi gunoiule pnl-ist ce esti tu gunoi

    • Altu Răspunde

      Lasa-l pe retard “x- ulescu” ,2 luni a tot cantat cum a intrat Cosma cu căruța in Sătmar,acum tot cu casele are treabă. Are omul niște fixații și trebuie înțeles, nu vrea el să fie așa dar boala nu iartă.

      • x-ulescu Răspunde

        si ti se pare normal ca unu care a luat 2 case cu ACTE FALSE dovedit in tribunal …sa nu fie penal si ca un pnl-ist sa intre cu caruta in oras desi este interzis si sa nu fie amendat ??

  11. Garuboz Răspunde

    ERATA ,,CIUMATULE”

  12. Psdistu Răspunde

    X-ulescu. Sa faci incest impreuna cu toti analfabeti tai de psdisti.

  13. Driver Răspunde

    E foarte simplu.
    Acest xulescu trebe lasat in pace, e bolnav.
    Sanatate dnul xulescu.
    Asta e , boala face ravagii!

  14. x-lescu Răspunde

    Tata e de vină că m-a conceput la un chef fiind beat criţă. El zice că n-am ieşit chiar aşa tembel doar atât că nu-mi găsesc serviciu dar are grijă PSD să-mi mai împingă ajutorul social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.