Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Kelemen Hunor îndeamnă sătmărenii să iasă la vot: Nimeni nu va reprezenta interesele minorității

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a aflat astăzi în municipiul Satu Mare, acolo unde a participat, printre altele, la o conferință de presă alături de liderii din Satu Mare ai partidului, Kereskenyi Gabor și Pataki Csaba.

În cadrul conferinței de presă, liderul UDMR a ținut să le transmită un mesaj important sătmărenilor, și anume să voteze cu UDMR la alegerile europarlamentare din 26 mai, subliniind faptul că vocea minorităților trebuie să fie auzită.

,,Relația dintre majorități și minorități e importantă, ceea ce s-a întâmplat în Occident, în Italia și Finlanda, trebuie să se întâmple și în Est. Nu înseamnă dușmănie ci promovarea intereselor țării. E mai degrabă pentru o uniune competitivă, România nu are alternativă. Vocea noastră trebuie să fie auzită, nimeni nu va reprezenta interesele minorităților. Este esențială o prezență mare la vot. Oamenii să voteze UDMR și de două ori ,,Da” la întrebările lui Klaus Iohannis”, a declarat Kelemen Hunor.

Hunor a vorbit, de asemenea, despre Spațiul Schengen, dar și despre viitorul României.

,,Schengen nu are cum să funcționeze dacă granițele externe nu sunt sigure, iar încă o problemă e chestiunea demografică din fiecare țară. România are 17 milioane de locuitori iar dacă trendul continuă, în 2030 vom fi 16 milioane cu 4,5 milioane de oameni activi. Așteptăm reforme în următorii ani”, a mai spus președintele UDMR, prezent la Satu Mare.

Kelemen Hunor a ținut astfel să sublinieze importanța alegerilor europarlamentare din 26 mai, alegeri pe care le consideră cele mai importante din 2007 încoace.

3 comentarii

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Mult succes!

  2. Muresan Bea Răspunde

    Nici voi

  3. Oșănel Răspunde

    Atâta timp cât țineți MIGRANȚII departe de RO vă votez!
    Nu vreau islam in Ro, nu vreau cea ce este în Olanda sau Germania.
    Dezastru…! Nu mai vezi nemți nici în ruptu capului… nu e de ajuns țiganii, mai avem nevoi de și de leneși împuțitII de hoardă din Africa? Plină de boli și mizerie?
    Sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.