Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Kereskenyi Gabor, la vot: „Am votat pentru reînnoirea Europei. Am votat pentru o Transilvanie puternică”

Primarul Kereskenyi Gabor s-a prezentat în această dimineață la vot, împreună cu familia. Acesta a spus că a votat pentru reînnoirea Europei, în primul rând, și pentru o Transilvanie puternică.

„Am votat, în primul rând, pentru reînnoirea Europei. Am votat pentru o Transilvanie puternică, pentru o Uniune Europeană în care familiile se dezvoltă și comunitățile locale beneficiază de sprijin din bani Europeni”, a transmis Kereskenyi Gabor.

8 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    Dar pentru Referendum ai votat, Gabore? Sau esti frate cu hotii?

  2. Adipop Răspunde

    Da nu ptr.Romania ai votat ungure…

  3. Driver Răspunde

    Lasati pe saracu…incet incet macar invata sa vorbeasca romaneste.

  4. MONICA Răspunde

    nu inteleg de ce ai fost intrebat daca vrei sa votezi la toate trei ,nu mi se pare corect din moment ce te-ai dus la vot era normal sa votezi

  5. y Răspunde

    Da @MONICA, dar într-o țară normală, civilizată. La noi unii în această campanie au susținut sus și tare ce NU o să facă. Membrii comisiei trebuia să dea 3 foi de vot, eventual cel care a intrat acolo refuza.
    Dar deocamdată este luni ora 8.50 și nici de la pesede, nici de la alde nici o demisie. Într-o țară educată politic șefu’ făcea deja un pas în spate. Noi aici (unii) mai sperăm în minuni?. Unii au încasat o palmă sănătoasă pe față. UDMR a scăpat așa aproape pe muchie, dar nu a fost departe.

  6. Rodica Răspunde

    Am inteles mesajul , ai votat pentru separatism . Nu ca m-as fi asteptat la altceva din partea ta , dar macar putin respect fata de Romania , sa te abtii de la asemenea comentarii cu substrat ! Romania , tara al carui reprezentant esti , prin prisma functiei publice pe care o ocupi ! Functie care-ti aduce venituri frumoase ; cu banii ce vin de la bugetul tarii , nu bugetul Transilvaniei (si cateodata al Ungariei , cu dedicatie doar pt.voi )! Si cu ce vrei sa reinnoiti Europa ? Tot cu cei ca voi ? Atunci , da reinnoire ! Oricum voi sunteti aripa maghiara a psd-ului ! Ca bine v-a zis cineva udmr = magyar psd !

  7. Rodica Răspunde

    Uitai sa-ntreb populatia maghiara care a votat – au inteles limba romana , pe buletinele de vot ???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.