Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

Romeo Kulcsar, eliberat din arestul Poliției. Rămâne arestat la domiciliu

Romeo Kulcsar a fost eliberat din arestul Poliției, iar acum se află în arest la domiciul.

Judecătoria Zalău a decis arestarea tânărului la domiciliu, având obligația de a nu părăsi imobilul în care locuiește.

„1. Cod de procedură penală, impune inculpatului KRN pe durata arestului la domiciliu obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte, situat în Satu-Mare, domiciliat în , fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza şi de a se supune restricţiilor stabilite de acestea”, se arată în decizia instanței.

Pe durata arestului la domiciliu, Romeo Kulcsar, potrivit Judecătoriei Zalău, trebuie să respecte următoarele obligații:

a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei d ejudecată ori de câte ori este chemat;

b) să nu comunice cu inculpaţii GRM, CNP şi Crăciun MC, CNP … şi cu membrii familiilor acestora, cu persoanele vătămate TAB, CNP , EM, CNP , precum şi cu martorii HIC, CNP , BCM, CNP , IMC, născută la data de , RSA, CNP , ZMN, CNP , MAH, CNP , BBD, CNP , BCA, CNP , VA, CNP AOM, CNP , PF, CNP , AAM, CNP , SRM, CNP , SVA, născut la data de , CNP , SSA, CNP , MMI, CNP , CCC, CNP , GG, CNP , respectiv cu numitul PD, domiciliat în loc. , persoană propusă a fi audiată în cauză.

Romeo Kulcsar a fost arestat la data de 30 martie:

Romeo Kulcsar și alți doi tineri, unul din Constanța iar altul din Satu Mare sunt cercetați pentru jaf armat comis la un magazin de bijuterii din municipiul Zalău. Cei trei au fost prinși în noaptea de 29 spre 29 martie, când încercau să fugă din țară.

Două kilograme de aur și 3.000 euro

În urma activităților complexe desfășurate de polițiști în cele zece zile care au trecut de la comiterea faptei și până la prinderea presupușilor autori, au fost identificate persoanele bănuite că au furat aproximativ două kilograme de bijuterii din metal alb și galben, de la bijuteria zălăuană.

Cei în cauză au fost interceptați în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni- Satu Mare, în momentul în care intenționau să părăsească teritoriul României. Tinerii au ajuns în vamă cu două autoturisme, acestea fiind indisponibilizate, pentru continuarea cercetărilor.

Asupra celor trei a fost găsită suma de 3.000 de euro, a cărei proveniență urmează să fie stabilită, însă nu au fost găsite alte bunuri de valoare. Au fost efectuate mai multe percheziții domiciliare însă, deocamdată, anchetatorii nu au făcut public rezultatul acestora, pentru a nu periclita bunul mers al anchetei care este în acest moment în plină desfășurare.

Pe numele celor trei s-au eliberat, vinerea trecută, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă și se desfășoară de către polițiștii sălăjeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău. Cei trei bănuiți de comiterea faptei beneficiază de prezumția de nevinovăție pe tot parcursul procedurilor penale.

4 comentarii

  1. sdgd Răspunde

    Jaf armat si eliberat . Arest la domiciliu? Sa inteleg ca nu prezinta pericol pentru societate o persoana care e capabila sa foloseasca o arma in ideea de a-si atinge un scop. Pericol prezinta acele persoane care fumeaza marihuana de exemplu si se relaxeaza.Sau babuca care vinde seminte la colt de strada. Urmatoarea lovitura: la o casa . O sa omoare oamenii din casa respectiva, moment in care judecatorul va realiza ca totusi, prezinta pericol . Doar ca trebuie dovedit cu o crima.Va dati seama ce ganduri are unu ca asta care e capabil de un jaf? Rusine!

  2. Om Răspunde

    Atata ne mai lipseste. Marihuana. Vai de capul tau.

  3. cohno Răspunde

    Om, ar trebui sa faci tu puscarie de cate ori bei bere sau alcool in general. E mai drog decat iarba de 100%. Doar ca tu nu sti, ti-o zis guvernu ca iarba e drog si gata. Oaie, nu om

  4. x-ulescu Răspunde

    de acum va fi iarba la liber ! ca doar ei au votat ce au votat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.