Ultima actualizare: ieri, 21:18
Locale

LIVE. Greviştii de la Electrolux, de 10 săptămâni în stradă. Încep noi negocieri

Greviştii de la Electrolux sunt de 10 săptămâni în stradă. Încă nu s-a ajuns la  un acord între conducerea firmei şi sindicalişti. Liderii sindicali i-au informat pe muncitori în această dimineaţă că astăzi va avea loc o nouă rundă de negociere şi speră să se ajungă la un acord.

Ei le-au spus muncitorilor şi despre ultimele discuţii şi că vor cere inclusiv acordarea unor drepturi în plus pentru cei care au stat în grevă timp de 10 săptămâni.

Amintim că sindicaliştii au cerut o creştere de 330 de lei net în fiecare lună, dar conducerea a oferi o creştere de 5,5% şi un bonus de prezenţă de 150. Sindicaliştii nu au fost de acord cu acest bonus, afirmând că de el nu pot beneficia persoanele care sunt în concediu medical şi au cerut includerea sumei în salariu.

 

2 comentarii

  1. Sanda Răspunde

    Din fotografii, par sub 100 de oameni… Mai e legala greva?

  2. Maria P Răspunde

    In toate tarile, grevistii sunt despagubiti de sindicate, din fondurile special create. Ce prostii spune Faur? ca sa le plateasca compania pierderile din cauza grevei? asta nu se va intampla, ca nu e nici o lege care sa spuna asta. Iar ii minte pe oameni. nu mai puneti botul la tot ce inventeaza Faur. Gasiti-va alt lider mai cu picioarele pe pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.