Ultima actualizare: azi, 19:38

Locale

Ludovic Orban, la Satu Mare: Obiectivul nostru e să batem PSD-ul

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban, s-a aflat în această după-amiază, vineri, 17 mai, în municipiul Satu Mare, acolo unde a participat la o conferință de presă alături de liderii locali ai partidului.

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc la sediul Partidului Național Liberal Satu Mare, liderul PNL Ludovic Orban a declarat că așteaptă o participare cât mai mare la alegerile europarlamentare din 26 mai și, totodată, i-a îndemnat pe cetățeni să voteze în favoarea referendumului. De asemenea, întrebat despre obiectivul PNL la alegeri, Orban a răspuns scurt și la obiect: ,,să batem PSD-ul”.

,,Cu fiecare ocazie, noi vom îndemna cetățenii români să se prezinte la vot în număr masiv, să voteze în favoarea referendumului convocat de președintele României, care pune două întrebări simple, precise, pe care orice român le înțelege. […] Dreptul la vot este un drept fundamental. Puterea în societate este deținută de cetățeni, iar această putere trebuie exercitată de fiecare cetățean. Să se prezinte la vot și să voteze alternativa la actuala putere. […] Obiectivul nostru este să batem PSD-ul și depunem toate eforturile. Orice român trebuie să înțeleagă că dacă votează Partidul Național Liberal are șanse foarte mari să scape de PSD”, a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, președintele PNL a lansat și un atac la adresa liderilor PSD și ALDE, pe care îi consideră principalii vinovați pentru lipsa României din spațiul Schengen.

,,PSD și ALDE în loc să-și facă temele, au făcut tot ce au putut să creeze conflicte artificiale cu instituții europene, cu lideri europeni, cu Comisia Europeană, cu parteneri de la nivel guvernamental din alte țări europene și ăsta este motivul real pentru care astăzi România nu este în Schengen și românii nu sunt liberi, din cauza PSD și ALDE. […] Dragnea cu Tăriceanu nu mai sunt în Uniunea Europeană pentru că ei nu mai sunt acceptați nici măcar de familiile lor politice. Acesta este adevărul în momentul de față”, a mai declarat președintele PNL.

Conferința de presă a fost organizată de PNL Satu Mare, iar la întâlnirea cu Ludovic Orban au luat parte deputatul Romeo Nicoară, președintele PNL Adrian Albu, respectiv Doina Feher și Ionuț Rus.

 

 

11 comentarii

  1. Altu' Răspunde

    La ce să-i bateti ??!!!Poate la mâncat kkt,că vă pricepeti muuuuult mai bine decât PSD !! Si da, PSD-istii sunt vinovati nu numai că România nu e in Schengen,ci si pentru că Germania a pierdut al doilea război mondial,că Ardealul s-a unit cu patria mamă,că s-a scufundat Titanicul,că americanii au ajuns pe Lună,că Marea Britanie a cerut ”brexit’ etc. !! Băi Mandolină,cred că ăstia de la pnl Satu Mare ti-au pus ceva in palincă !! ::))

    • Gyuri Răspunde

      Baţi câmpii, pesedist nenorocit!

    • Adi Răspunde

      Cu asemenea personaje ca și în #plus-zero clar că votez PSD -ul.Doar vorbe și nicio soluție.
      Un partid de oameni ratați profesional .

      • altu fără bmw Răspunde

        Adișor. Măcar ceilalți îți dau o pungă de ceva per capita la vot, nu?

  2. p. S.D. istul. Răspunde

    @ Altu’ . Sa le sugi tu p..a, la toti p. s. d. isti. Corect? .????.

  3. Cipri Răspunde

    PNL! PNL!
    Nu e “Albu SRL”!!!

  4. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Ca sa mearga bordelul inainte …nu paturile trebuiesc schimbate ci curvele ….

  5. x-ulescu Răspunde

    care pnl ? e pdl-ul lui base imbracat in pielea pnl-ului

  6. Gaborel Răspunde

    Si sa ne lingeti pe noi udemeristi ca pana acum. Pentru cateva posturi gras platite. Din banii fraierilor

  7. x-ulescu Răspunde

    refuzati participarea la referendumul lui werner! bani aruncatii aiurea cu care sar putea construii cele 8 spitale regionale pe care lea promis PSD in campanie!
    werner vrea sa lase tara pe mina statului paralel!
    intrebarile dela referendum sint inselatoare! refuzati participarea ca sa pice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.