Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Primarul contraatacă: Sunt probleme grave în ceea ce privește chiria plătită de PSD Satu Mare

După ce grupul consilierilor PSD din Consiliul Local al Municipiului Satu Mare a anunțat că nu va vota proiectul de hotărâre privind vânzarea sediului în care funcționează UDMR Satu Mare deoarece prețul a fost subevaluat iar facilitățile propuse pentru achitarea prețului sunt inadmisibile, primarul Kereskenyi Gabor contraatacă. Edilul-șef spune că există probleme grave în ceea ce privește chiria plătită de PSD Satu Mare.

Kereskenyi Gabor a declarat, în cadrul ședinței de astăzi, că cei de la PSD Satu Mare ar trebui să se ocupe de problemele pe care le au, având în vedere faptul că, spune primarul, pentru un sediu de peste o mie de metri pătrați, social-democrații nu plătesc nici 200 de lei.

,,Sunt grave probleme în ceea ce privește chiria plătită de către Partidul Social Democrat Satu Mare pentru o suprafață de 1.100 de metri pătrați este o chirie de numai 199 de lei, deci mai puțin de 200 de lei. Eu i-aș sfătui că în locul demagogiei ieftine ar trebui să facă un fel de autocritică”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Reamintim că înainte de începerea propriu-zisă a ședinței ordinare a Consiliului Local, viceprimarul Adrian Albu a retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind vânzarea sediului în care funcționează UDMR Satu Mare, către formațiunea politică.

 

13 comentarii

  1. doctor Răspunde

    bine ca aveti voi 3000 de euro sa platiti lunar chirie, plus de avans nici nu mai vorbim. De unde, domnilor?

  2. Smily Răspunde

    Sa vina Doru Coica sa dea cu subsemnatul! Chiar si consilierii lui din vremea aceea.. Darius Filip si Gabriel Les! Verificati domnilor, verificati!

  3. Yesman Răspunde

    De asta au datorii la utilități pt. că au chiria simbolică ??

  4. Y_grec Răspunde

    DNA ce face , doarme-n papuci ? urgent sesizare din oficiu , ancheta si parnaie pentru toti cei care au propus si au votat asemenea chirii ridicole .

    • ion Răspunde

      ba, retardatule, FDG-u dulapului din deal plateste aceeasi chirie /metru patrat pe strada Horea precum PSD. De ce unii la puscarie si ceilalti nu, bagami-ai ****-n ma-ta de retardat lobotomizat?

  5. Y_grec Răspunde

    retardat-o fost măta când te-o fătat idiotule , ăia au o garsonieră înghesuită și ciuma rosie are 1200mp hotel în buricul târgului . Oricum ar trebui anchetate toate contractele de închiriere și vânzare din ultimii 10 ani , cine știe ce surprize ar mai fi .Eu plătesc de exemplu 2.600 lei pe an impozit pentru o mașină plus cca 2.400 lei an tichete de parcare ,Normal că sunt mari taxele când unii stau pe gratis în centru pe banii primăriei .

    • x-ulescu Răspunde

      acum e clar…inca unu cu bmw…cu motor mare..in curind citim si de tine ..stiri de la politia rutiera

      • mutu Răspunde

        Stai cuminte asta nu piere in Satu Mare!Nu-i al nostru!Scrie ce-i dicteaza bunicui sau si ala pierit acu 20 de ani!Doamne ce prostalai gazduieste portalul!Dar e bine!Macar vedem ce handi ne inconjoara!

  6. Rodica Răspunde

    Da pana sa ajunga in declin psd-ul , partidul vostru frate , nu au fost probleme ? Cu fiecare zi ce trece îmi întariti convingerea ca sunteti cel mai mizerabil partid , dintre toate celelalte ….tot mizerabile ! Deci si aici sunteti primii intre egali ! Cat despre demagogia ta , nu e ieftina , e ….execrabila !

    • Mae Răspunde

      Rodica ,cred ca după Jihadiști este UDMR !!!! Cel mai infect di mizerabil partid !!!

  7. Mae Răspunde

    Sa te fut în gură dacă nu pierdea PSD și Dragnea nu intra la pușcărie era totul ok nu ieșea la iveală cîta chirie plătesc !!! Ești un primar de doi bani adică cum sufla vîntul !!!

    • cetatean Răspunde

      Da MAE asa e !! Ungurii spijineau si azi alianta PSD-ALDE !!! Udmr un mare rahat !!!!!!Iar electoratul udmr parca ar fi de pe alta planeta .

  8. Adipop Răspunde

    Rmdsz menyit fizecz geciszaju rmdsz=psd aripa profitoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.