Ultima actualizare: azi, 13:24
Locale

FOTO. A pescuit ilegal și a căzut în ,,plasa” jandarmilor sătmăreni

În cursul după-amiezii de miercuri, jandarmii sătmăreni au executat o misiune pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol pe râul Crasna, în zona localităţii Ghilvaci, acţiune în cadrul căreia a fost depistat un bărbat ce pescuia ilegal folosind mai multe plase monofilament.

De asemenea, jandarmii au descoperit 2 plase tip oglindă, iar în canal se afla instalată încă o plasă tip oglinda de aproximativ 20 de m.

Bărbatului i-au fost întocmite acte de constatare pentru comiterea infracţiunii de deţinere sau utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 64, lit. k, din OUG 23/2008 modificată şi completată de legea 317/ 2009 privind pescuitul şi acvacultura.

Uneltele folosite la săvârşirea faptei au fost ridicate în vederea confiscării iar actele procedurale întocmite au fost înaintate organelor abilitate, pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Proiectul privind vânzarea sediului UDMR a fost retras

Înainte de începerea propriu-zisă a ședinței ordinare a Consiliului Local, viceprimarul Adrian Albu a retras de pe ordinea de zi...

Închide