Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

VIDEO. Primăria reziliază contractul pentru modernizarea Podului Decebal

Reprezentanții Primăriei Satu Mare au anunțat, în cadrul ședinței ordinare de astăzi, că reziliază contractul pentru modernizarea Podului Decebal. Reprezentanții municipalității au declarat că firma care a realizat lucrările va fi chemată în judecată.

,,Am transmis o notificare de reziliere a contractului, răspuns nu am primit așa că acest contract se va rezilia de drept. Pe data de 3 iunie, săptămâna viitoare, a fost invitată firma constructoare să participe la recepția lucrărilor executate până acum. De nenumărate ori am cerut remedierea acelor defecte care se pot constata la ora actuală”, a declarat city managerul Maskulik Csaba.

Maskulik Csaba a mai transmis că reluarea lucrărilor se va efectua odată cu recepția parțială a lucrărilor.

,,În data de 3 va avea loc acea recepție, iar în afară de membrii comisiei din cadrul Primăriei, am invitat și un specialist de la drumuri naționale și de la Inspectoratul de Stat în Construcții. Imediat ce vom semna acel act de recepție parțială a lucrărilor, vom începe intervenția și vom repara ce este acolo”, a declarat Maskulik Csaba.

12 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    Ce c uvinte mari,auzi ,,modernizarea”!!!ce-i aia modernizare la un pod care de vreo 10-15 ani se tot modernizeaza.ce sa modernizezi mai?ce?Folositi cuvinte mari pentru lucruri marunte facute de mantuiala,lucruri de care depinde viata de zi cu zi a miilor de satmareni,platitori de taxe ,isi distrug masinile si sanatatea pe acest pod si pe aceste drumuri,,modernizate si super modernizate”” de sefii urbei actuali si cei fosti.Mai da nu va prinde rusinea,chiar nu va este rusine deloc sa mai apareti in fata oamenilor dupa felul in care-i batjocoriti??Auzi…modernizare…piei drace…modernizare!!!

  2. jiji Răspunde

    mai gheorghe da prost mai esti tare mult te uiti la tv. latrina 3. ar fi bine sa te mai duci la doctor ca stai tare rau cu nervi mai ceteste!!!! cate un almanh si poate o sa inveti si tu sa nu ataci fara sa fii la subiect ……de unde n ui nici D zeu nu cere asa ca nu te enerva degeaba ,,,,

    • Adi Răspunde

      ,,jiji,, esti un idiot sau idioata. Precis nu ai avut, nu ai si nu iti vei permite vreodata un autoturism cu care sa traversezi podul Decebal ca sa simti prin ce trec zilnic satmarenii. Cred ca boschetezi toata ziua acasa, nu trebuie sa traversezi zilnic acest pod si atunci te-ai luat de ,,gheorghe,, nesimtitule

  3. Driver Răspunde

    Va rog din suflet, Craterul din fata fostei magazin Billa, astupati va rog pana ce nu se ntampla vreo tragedie….
    Alo…alo..primaria sm…kereskényi ur…ettünk, ittunk böfögtünk a szatmáriak pénzén, azt az egy gödröt legyen szives betömetni.

  4. Ungureanu Răspunde

    Jiji,,,si numele iti este de cacao ce sa mai zic de parerea ta care oricum nu conteaza,,,,inceaca si tu boule sa treci podul cu masina dimineata la ora 8 sau dupa masa la 16 sa vezi cum un km =cu o ora,,,,dat tu stai acasa si postezi ce te invata Sorosistule,,,bou mai esti,,,coarnele-ti lipsesc si ai fi complect

  5. gheorghe Răspunde

    Jiji faci o mare confuzie.Sincer iti spun ca eu nu privesc la antena 3 deloc.Dupa limbajul pe care-l folosesti tare ma tem ca …..mai bine nu zic(ar insemna sa ma cobor foarte jos si nu vreau,chear nu vreau).Eu nu folosesc acest pod zilnic cu masina ,trec ocazional pe el dar sunt oameni care zilnic fac naveta cu masina pe el iar acestia sunt total nemultumiti pe buna dreptate.Argumente,argumente,fapte concrete vrem nu povesti de adormit pruncii.Daca te-am deranjat cu acest comentariu imi cer mii de scuze iar daca nu am dreptate in ceea ce am scris vreau sa-mi spui unde am gresit.
    Cuvantul modernizare ar insemna cam asta:
    modernizare sf [At: DDRF / Pl: ~zări / E: moderniza] 1 Adaptare la realitățile, cerințele prezentului Si: înnoire. 2 Adaptare la stadiul contemporan al progresului.
    Ce ti se pare ca s-a modernizat la acest pod daca el arata ca si in urma cu 20 de ani sau poate ca pe partea de carosabil arata mult mai rau. Ce ti se pare modernizare intr-un oras din UE in care inca mai sunt wc-uri la curte,in care lipseste canalizarea si oamenii golesc gropile in santul din fata sau din spatele casei!Eu nu am facut atac la persoana si nu am acuzat pe nimeni vorbeam despre,, actuali si fosti”. .Ha,ha modernizare…care modernizare,unde-i ca nu o vede nimeni.Pentru unii carpeala si peticeala este super bun,este modernizare.Sunt tare curios daca o firma pe care sa o platesti din sudoarea ta,.din economiile tale ti-ar face o astfel de munca care sa tina ,,cat tin banii”ce ai face.Cam asa ar trebui privite lucrurile.Cer scuze celorlalti daca v-am deranjat. Jiji sa auzim numai de bine-ti doresc de 100 de ori sa ti se implineasca ceea ce-mi doresti tu mie!!

  6. Stelian Răspunde

    Cand spuneti modernizare la ce va referiti ? La reparearea craterelor din asfalt ? Sa le fie rusine celor responsabil de aceasta situatie. Acesti oameni sunt un zero barat.

    • cetatean satu mare Răspunde

      Perfecta dreptate nu locuim in zona in care stau mai marii orasului si judetului ghici ciuperca vine or fi aia ati auzit de zona titulescu zona diana zonele altor romani neaosi pacat toti suntem romani si pe o parte si pe alta a Somesului dar de 4 ani o simpla intersectie gen Burdea sau un necajit de pod nu s a putut moderniza ca nu stau romani in zona rrrrrusine sa va fie

  7. Stelian Răspunde

    Totul se rezuma la SPAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Cetatean simplu Răspunde

    Este o groapa in soarelui, inainte de pasaj, adancime circa 30-40 cm, pericol mare.
    Chiar nu conteaza dnul kereskenyi, bine ca in zona dvoastra sunt bani si de bicikli ut.
    Te mocskos geci láda ami vagy.
    Basznád meg azt a szopos anyádat,
    meg azt az alkessz analfabéta, betürombolo apádat, trágyadombja ami vagy.
    Süljön ki a szemed, te korupt patkány.
    Aa

  9. Abc Răspunde

    Ma szeszkazan nu tie rusine sa iesi pe strada geciszaju anu trecut era plin internetul cu tine ca tu nu dai autorozatie la Lidl sa deschida pana nu fac sens giratoriu da tu gumisu si citimanajerul nu sunteti instare sa rezolvat sensul de la burdea legomester

  10. Gyuri Răspunde

    Tare mi-e teamă că starea podului e reflectată de scările pietonale de urcare pe pod care este dezastruoasă.Dacă avem fisuri în asfalt nu e greu să ne închipuim că apa se infiltrează până în măduva lui podului creînd riscuri greu controlabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.