Ultima actualizare: ieri, 19:42
Locale

FOTO. Armata, în sprijinul populației afectate de inundații. Anunțul MApN

Militarii au intervenit în judeţele Alba şi Buzău, în ultimele 48 de ore, cu tehnică, pentru a ajuta persoanele afectate de ploi şi inundaţii, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale, printr-un comunicat de presă transmis duminică.

Militarii au intervenit, la solicitarea autorităţilor centrale şi locale, pentru sprijinirea populaţiei din zonele afectate de ploi şi pentru limitarea efectelor produse de fenomenele meteorologice şi hidrologice, se arată în comunicat.

,,Militarii Batalionului 136 Geniu Apulum, în frunte cu comandantul lor, locotenent colonel Boghițoi Dumitru, acționează cu un autocamion, o autobasculantă și o automacara în zona localității Răchita din județul Alba pentru eliberarea căilor de acces și sprijinirea populației afectate de inundațiile din ultima perioadă. Localitatea Răchita a fost grav afectată de ploile torențiale din ultimele zile. Facem tot ce putem să ajutăm populația greu încercată”, transmite MApN.

Sâmbătă, militari din Batalionul 200 Sprijin din subordinea Diviziei 2 Infanterie au acţionat, la solicitarea Prefecturii Buzău, cu o autospecială pentru transportul apei în sprijinul populaţiei afectate din localitatea Vipereşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.