Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

FOTO. S-au făcut marcajele rutiere pe Podul Decebal

Podul Decebal are, în sfârșit, marcaje rutiere. Primăria municipiului Satu Mare nu a mai stat pe gânduri și a angajat o firmă care să lucreze la delimitarea benzilor de circulație.

Muncitorii s-au apucat de treabă și au rezolvat problema marcajelor rutiere, iar astfel benzile de circulație de pe Podul Decebal au fost delimitate așa cum trebuie.

Reamintim că municipalitatea a anunțat că a reziliat contractul cu firma din Zalău care se ocupa de reabilitarea podului.

 

8 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Extraordinar!
    Apropo,cum naiba fost atribuita lucrarea catre firma din Zalau?
    Cati bani s-au platit?
    Sicine,cum a facit receptia lucrarii?Daca a fost facuta?

    • Raspuns Răspunde

      Intreaba pe Coi Ca

    • Daniel Răspunde

      Dacă ai fi citit și altă dată ai ști că lucrarea s-a acordat pe vremea lui Coica, s-a plătit în avans tot proiectul și s-a făcut recepția abea săptămânile trecute, de primărie, care pe urmă a facturat minusurile firmei din Zalău. Urmează un proces lung cu firma din Zalău, și cel mai probabil o decizie de despăgubire către primăria Satu Mare care nu va mai fi achitat niciodată.

  2. Jan Răspunde

    Desi nu are legatura cu podul Decebal…..
    o data cu darea in functiune a Mall-ului, s-a refacut spatiul verde si s-au plantat platani pe Drumul Careiului pina la intersetia Crinul.
    Toate bune si frumoase dar cei care se ocupa de intretinerea spatiilor verzi, chiar nu vad ca gazonul se usuca vazind cu ochii.
    Este chiar atit de mare lucru sa fie stropit cu furtunul de la o cisterna cu apa ?!

    • Daniel Răspunde

      Tocmai asta-i problema. A fost stropit prea mult când nu trebuia. Se stropește seara, când nu mai e soare că până dimineața să se îmbibe în pământ. Dacă se stropește dimineața, soarele va arde iarba uda.

  3. a Răspunde

    Oho,.. cand am spus ca sunt bani aruncati pe fereastra ca nu are irigatie, mi s-a spus ca am ceva cu mall-ul. Tot ce face azi Primaria este de fatada, fara continuitate. Si asa face, deoarece astea sunt asteptarile noastre. Nimic mai mult!

  4. Nha Răspunde

    Amu’i ca nou podu iesta ! Putem sa ne culcam pe’o ureche ! Grigore …pam pam !!! O.Goga si valurile Somesului cand se marcheaza ???

    • y Răspunde

      În următorul mandat dragule. Păi mai trebe lăsat și pe mâine. Nu se grăbesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.