Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Tencuială căzută de pe o clădire din centrul Sătmarului. Au intervenit pompierii

În cursul serii de ieri, marți, 11 iunie, în jurul orei 20:20, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unor bucăți de tencuială desprinse de pe o clădire din centrul municipiului Satu Mare.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat rapid la adresa indicată, unde a acționat în vederea înlăturării bucăților de tencuială, dar și a unor ornamente decorative de pe fațada clădirii, care reprezentau pericol de cădere peste trecători.

Sursa: ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. Szandokan Răspunde

    Intervin pompierii datorită incompetentei Oficialităților locale ce promit de zeci de ani un centru istoric reabilitat cu așa-zisa pietonala ce nu își arată deloc fața. Probabil un joc politic folosit de primărie și cei implicați pentru a câștiga voturi la alegerile ce urmează.
    De la hoți și boschetari aciuați prin podurile și nu numai ale clădirilor centrale la tencuiala și decorațiunile asupra cărora gravitația acționează precum trenurile CFRului: lent dar sigur.
    Tot centrul vechi este împânzit de pușcăriași proaspăt eliberați și boschetari jegosi parca in mod voit lăsați sa circule in voie la orice ora din zi sau noapte.
    Fosta clădire a ACRului adăpostește zeci de Drogați jenanți, terasele sunt pline de cerșetori care nu te lasa o secunda sa îți savurezi înghețata tot mai lipsită de calitate de la Bianco Milano, parcurile centrale sunt folosite pentru ședințele care-i distribuie pe boschetari pe zone de cerșit.
    Sunt aceleași fețe zi de zi și nu se face nimic pentru a opri acest fenomen care-ți provoacă repulsie și greață de a mai vizita acest centru de rahat.
    Un lucru e clar ca avem din plin: baruri burdușite cu aparate de joc, păcănele și droguri din belșugul gata să-ți ofere dacă nu o bere buna măcar un gând fugar de ați tăia venele după ce ți-ai pierdut ca un fraier agoniseala de peste graniță in câteva minute.
    Asta suntem noi domnilor sătmăreni: un oraș putred plin de vicii in care nu se face absolut nimic pentru a opri aceasta holera citadină de care suferim de mult prea multă vreme.
    Păcat însă de potențialul real pe care acest loc atât de aproape de adevăratele democrații îl are și nimănui nu-i pasă.
    Clădirile la o adică își vor urma simplu traiectoriile natural-gravitaționale identic noua celor ce jignim pompierii cu acțiuni tot mai de competența altora.
    ‘Mnyedzău’ vost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.