Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO/VIDEO. A fost prins ucigaşul poliţistului din Timiş. Ce avea asupra lui

Poliţiştii l-au prins marţi dimineaţa pe Marcel Ionel Lepa, bărbatul acuzat că a omorât duminică un bărbat din Timiş. Lepa a fost capturat într-o locuinţă aflată la 7 kilometri de Timişoara, scrie adevărul.ro.

În momentul în care a fost capturat, Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, avea asupra sa o borsetă în care se afla pistolul cu care a comis crima şi şase gloanţe. Trupele speciale l-au „încolţit” pe ucigaşul poliţistului din Timiş marţi dimineaţa, într-o casă din Remetea Mare.

„În urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţişti, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul din judeţul Timis a fost depistat, în această dimineaţă, pe raza localităţii Remetea Mare, din judeţul Timiş. Acesta prezintă plăgi prin împuşcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenţia ambulanţei. La momentul localizării şi prinderii acestuia, poliţiştii nu au făcut uz de armamentul din dotare. În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş efectuează cercetări”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Marcel Lepa se află la Spitalul Municipal din Timişoara, acolo unde medicii urmează să îl opereze. Acesta a fost rănit duminică de gloanţele trase de poliţişti.

Polițistul Cristian Amariei a fost mobilizat duminică împreună cu colegul lui de la postul de Poliţie din oraşul timişean Recaş pentru prinderea unui infractor urmărit internaţional. Cei doi au plecat împreună cu alţi doi poliţişti de la Investigaţii Criminale în satul Izvin, la aproximativ 5 kilometri de Recaş, unde aveau informaţii că Marcel Lepa se ascundea într-o casă. Fugarul a sărit pe o fereastră în faţa agentului Amariei, pe care l-a împuşcat de la mică distanţă cu două gloanţe: unul în zona sternului şi al doilea la baza gâtului, în trahee. Un alt poliţist a fost rănit la picior.

 

 

2 comentarii

  1. Dr.Mengele Răspunde

    Nu era mai simplu sa-l impuste pe gunoiul asta, sub pretextul de fuga de sub escorta, de exemplu! Scapa lumea de un jeg, care multi ani de acum incolo va avea o viata de lux cu 3 mese pe zi, tv, caldura etc., pe banii nostrii, si el a omorat un politist! Tara de kkt, legi de kkt!

  2. cityzen Răspunde

    l-au încins putin mascatii, dar mai au timp după ce primește jegul mandatul de arestare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.