Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Lege pentru sponsorizarea sportivilor, votată la inițiativa deputatului Ioana Bran

Antreprenorii români pot susține într-o măsură mult mai mare sportul! Un proiect pentru care deputatul Ioana Bran a militat și când era ministru și pe care l-a susținut azi de la tribuna Camerei Deputaților a devenit lege.

,,Am votat azi în Camera Deputaților Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal al României. Concret, legea pe care am votat-o azi reglementează ca cei care efectuează sponsorizări sau acte de mecenat, precum și cei care acordă burse private, să scadă din impozitul pe profit datorat suma aferentă cotei de 0,75% la cifra de afaceri. Până în acest moment, sistemul de calcul al cheltuielilor deductibile cu prag de 20% din impozitul pe profit, dar și cu prag secundar de 0,5% din cifra de afaceri, stabilea o limită dublă pentru antreprenorii care doreau să susțină sportul (și nu numai sportul)”, a declarat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

Noua măsură deschide drumul susținerii sportului românesc de către toate companiile, de la cele mai mici, la cele mari. Mișcarea sportivă din România va avea mai mulți bani, iar acest lucru se va simți la toate nivelurile – de la copii, la seniori, de la cluburile și asociațiile sportive mai mici, până la cele de anvergură. La rândul lor, sponsorii se pot folosi de această oportunitate pentru a-și face cunoscut numele. Un sistem din care toată lumea are de câștigat.

 

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ia mă, ni mă!
    Ionuca are cohones?!? De unde, că dracnea e la pușcărie?!?
    Măcar așa, pe ultima sută de metri să facă și ea ceva pentru ce a fost plătită 3 ani!

  2. Palincarosu. Răspunde

    Cine I-a facut proiectu de lege la prostuta satului ? Pe ea nu o duce mintea la asea ceva. Ca – i cam redusa.

    • x-ulescu Răspunde

      Probabil barna de la usr ..dupa ce a luat peste o jumatate de milion de euro din afaceri cu statu ( consultanta ) si nu la pajisti si ape ci la ministeru de interne si justitie ( se explica de ce sa impus in politica asa repede , e drept nu toti fac palinca ..da consultanta pe bani buni de la stat DA)

      • Gicu Hugi Răspunde

        Mai lasa propaganda de pe latrina3 si RTV, manelistule… de peste 3 saptamani aceeasi minciuna o repeti aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.