Ultima actualizare: azi, 16:47
Locale

Patru elevi din Satu Mare au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională

Patru elevi din județul Satu Mare au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională, iar trei dintre aceștia provin de la aceeași școală.

Rezultatele Evaluării Naționale au fost afișate astăzi, marți, 25 iunie, iar elevii nemulțumiți vor putea depune contestații până la ora 20:00. În urma primelor rezultate, Sătmarul se mândrește cu patru elevi de 10!

Cei patru elevi din județ care au obţinut media 10, respectiv nota maximă atât la Matematică cât şi la Limba şi Literatura Română, sunt Haiduc Oana, Moroz Alexandra și Nistea Roberta, de la Școala Gimnazială „Bălcescu-Petőfi” din municipiul Satu Mare, respectiv Stăncioiu Blanca de la Şcoala Gimnazială “Grigore Moisil”.

Rezultatele la Evaluare Națională au fost publicate pe edu.ro. Tot marți, 25 iunie, între orele 14:00 și 20:00, pot fi depuse contestațiile. Profesorii evaluatori au la dispoziție 3 zile pentru soluționarea contestațiilor. Rezultatele finale de la Evaluarea Națională vor fi afișate pe 29 iunie 2019.

 

4 comentarii

 1. Parinte Răspunde

  Pe Liceul Eminescu ar trebui montata o placheta pe care sa scrie “Aici a fost Liceul Mihai Eminescu”. Din pacate a ramas doar numele, in rest fite, figuri si ifose. Profesori foarte slabi, elevii se pregatesc din meditatii. Felicitari elevilor, profesorilor , parintilor si scolii Balcescu Petofi.

 2. totparinte Răspunde

  Serios? Dar cine dă examene? elevii sau profesorii? cred că nu e suficient ca profesorii să fie buni dacă elevii nu învață….iar liceul Eminescu are foarte mulți elevi premianți la olimpiade, deci cine vrea, poate!

 3. eleva Răspunde

  Felicitari elevilor si profesorilor de la Scoala Balcescu Petofi! Au demonstrat ca o scoala de cartier poate avea rezultate remarcabile . Scolile din centru doar fite, figuri, ifose si meditatii la greu. Felicitari DOMNULUI PROFESOR VANDICI FLORIAN !

 4. Anonim Răspunde

  Felicitari tuturor elevilor dar din cate vad Colegiul Mihai Eminescu are 7 elevi intre primii 20.Cat despre meditatii toti cei clasati pe primele locuri au luat meditatii indiferent de scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.