Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Accident rutier spre Petea. O persoană, încarcerată

Accident rutier spre Petea. În această dimineață, la ora 06:48, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane care a rămas blocată într-un autoturism răsturnat în afara părții carosabile. Evenimentul s-a petrecut pe DN19A (spre Petea), autoturismul răsturnat intrând în coliziune cu un panou publicitar.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD- TIM și un echipaj medical cu ambulanță aparținând SAJ Satu Mare. Au fost identificate 2 victime, dintre care una a ieșit singură din autoturism, iar una încarcerată.

S-a intervenit cu accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea persoanei blocate în autoturism. Ambelor victime, găsite conștiente, însă cu multiple traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Sursa: ISU Satu Mare

3 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    Protestul unor soferi

    Si de data aceasta tot autoritatile judetene impreuna cu politia rutiera sunt vinovate pentru ca au permis(autorizat)ca panourile publicitare sa fie amplasate atat de aproape de drumul soferilor!!!Ce treaba-i asta sa plantezi un panou(sau mai multe) la 3,4,5…10 metri de sosea!!!???Voi nu stiti ca pe acolo(sau prin preajma)unii circula cu masina?Cer imperios sa se ia masuri(si greutati)pentru a se largi(lati)soselele,sa nu mai fie asa de inguste ca unii nu le nimeresc.Sa se faca cu 4,6,8 benzi pe sens si pe lateral sa fie loc liber cat sa treaca inca vreo doua masini!!Ce treaba-i asta sa nu poti sa iesi cate putin de pe sosea ca dai in panouri publicitare(reclame la haleala,bautura,vacante,inprumuturi bancare ,candidati politici s.a).Sa aveti o zi faina si sa cititi acest comentariu ca pe un pamflet.

  2. shumaheru Răspunde

    mai bine ar fi sa se circule pe camp ,ca e muult mai mare ca drumul si poate asa reusesc sa se mentina pe traiectorie

  3. altu fără bmw Răspunde

    Dacă era un sens giratoriu pe acolo ca pe Botizului nu se întâmpla nici un accident. Așa-i Maskulik?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.