Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Continuă reabilitarea trotuarelor din municipiul Satu Mare

Mai multe trotuare de pe străzile municipiului Satu Mare au intrat în reabilitare, iar în ultimele zile mai multe lucrări au și fost deja finalizate, anunță municipalitatea.

,,Au fost executate lucrări de reabilitare a trotuarelor pe străzile Argeșului, Ilarie Chendi și Anghel Saligny. Continuăm!”, a anunțat primarul Kereskenyi Gabor.

6 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    În fârșit!
    Foarte bine că se reabilitează ȘI trotuarele, dar NU vor ține mult, din cauza șoferilor care-și “parchează” mașinile pe trotuare!
    Vehiculele (atât autoturismele cât și bicicletele/mopedurile/scuterele) NU AU ce căuta pe trotuare!!!

  2. Csaba Răspunde

    Cand se vor reabilita trotuarele de pe B-dul Lucian Blaga(bulevardul este ok, dar trotuarele arata deplorabil, mai ales pe partea dreapta in sensul de iesire din oras) ?

  3. mipudeco Răspunde

    Sunt strazi care arata mai rau ca la țară. Si nu sunt putine. Oamenii si-au introdus apa, gaz si au stricat trotuarele. Asa au ramas! Sunt localități rurale care au trotuare cum trebuie.

  4. Nha Răspunde

    Da’, cu B-dul O.Goga ce so intamplat ! O dat bir cu fugitii reabilitatorul drumului sau atata trebuia facut (sic) ! Suntem de tata **** ( desi nu-mi convine asa trebuia sa scriu )! Cred ca “unii” edili isi stiu fb prioritatile, iIi mult mai important un kkt de trotuar in “Soli” , decat calea prin care trece juma’ din traficul zilnic din urbe ! Sa nu uitam de pod(uri) si etc …

  5. matroz Răspunde

    Alooo,domn primar,cum te-o fi chemand:care este criteriul dupa care se aleg trotuarele ce se reabiliteaza?Cum sa explici ca doua strazi paralele la 50 metri distanta de ele,una e reabilitata pe trotuar si una nu?
    Ce zici ,cine e paralel;trotuarul sau cel ce ia hotararea?

  6. Satmarean Răspunde

    Promisiunea d-lui primar : reabilitarea strazii Alecu Russo !
    https://portalsm.ro/2019/04/foto-anuntul-primarului-kereskenyi-ce-lucrari-se-fac-in-acest-an-la-satu-mare/
    Vorbe sau fapte ? Macar daca promiteati pana la nr. 40 Str. Alecu Russo era foarte bine , dar cum se vede hartia suporta orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.