Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

PLUS Satu Mare: Ne pregătim de guvernare

Echipa PLUS Satu Mare și-a prezentat noua echipă formată în cadrul Convenției Județene și a vorbit despre principalele obiective ale partidului. Reprezentanții PLUS au anunțat că se concentrează pe viitoarele alegeri, întrucât și-au propus să guverneze țara. La nivel județean, noul președinte PLUS Satu Mare a declarat că partidul său și-a propus să reprezinte puternic vocea comunității.

Declarațiile au fost făcute în această după-masă, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul PLUS din municipiul Satu Mare. Despre cel mai important obiectiv al partidului a vorbit reprezentantul Biroului Național PLUS, Oana Bogdan.

,,Ne propunem să guvernăm, acesta este marele nostru obiectiv. De aceea ne organizăm în teritoriu ca să fim pregătiți pentru următoarele alegeri și suntem foarte mândri pentru că este pentru prima oară când o forță de centru își propune treaba asta. Veți vedea campania pentru prezidențiale și celelalte campanii, vor fi concentrare pe acest lucru, pe guvernare”, a declarat Oana Bogdan, reprezentantul Biroului Național PLUS.

Noul președinte PLUS Satu Mare, Mircea Ciocan, a declarat că rezultatele înregistrate în Satu Mare la ultimele alegeri obligă PLUS să contribuie, într-un fel sau altul, la bunul mers al comunității.

,,Este foarte greu să facem acest lucru pentru că nu avem organismele necesare, nu avem consilieri locali, nu avem primari sau consilieri județeni, iar astfel am hotărât că trebuie să fim vocea comunității. Noi, ca și construcție politică suntem mai diferiți, suntem altfel decât alte partide, celula PLUS este comunitatea locală. În județul Satu Mare avem 22 de comunități locale, din care 14 în municipiul Satu Mare, trei în Carei și o comunitate locală în Negrești-Oaș. Membrii PLUS vor activa în zona în care locuiesc, adică vor lua legătura cu oamenii de acolo în permanență, vor lua pulsul comunității”, a declarat președintele PLUS Satu Mare, Mircea Ciocan.

În 23 iulie a avut loc prima Convenție Județeană PLUS, în cadrul căreia a fost ales președintele PLUS Satu Mare, Mircea Ciocan Maior împreună cu echipa formată din Ciprian Horvat, secretar general, Anamaria Bozântan, trezorier, Simion Bărnuțiu, responsabil comunicare și Mircea Miclăuș, responsabil strângere de fonduri.

Totodată, în cadrul acestui eveniment au fost aleși cei patru membri ai Biroului filialei județene – Marius Crișan, Szabó Szabolcs, Sergiu Vanani și Robert Costea, cei trei membri ai Comisiei Județene de Integritate și Arbitraj – Călin Culcean, Georgiana Anițas Solomon și Melania Roca, cei 3 membri ai Comisiei Județene de Cenzori, Lucian Fage, Maria Țuțuraș, Ștefania Ardelean și cei 12 delegați care vor participa la Convenția Națională din decembrie.

 

6 comentarii

  1. Tom Cruz Răspunde

    ”Moacele” astea sa guverneze ???!!! :::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    • Adi Răspunde

      Cum așa aștea sunt pesediști get beget. Mircea Ciocan și Călin Culcean membrii P.S.D. noua clasă politică. Idolii lor Doru Coica și Valer Marian.

  2. Mae Răspunde

    Du-te mă fraiere ca bine joci ,sa sugi de țara-n ce ești

  3. Tibor Răspunde

    Alți fripturiști care vor la ciolan ! Copii de nomenclaturisti si profitori ai tranziției ! Marș la munca ma derbedeilor !

  4. Szalma Jack Răspunde

    Vad ca au ales culoare kakanie a lui basescu !!Vor avea si ei ”succesurile” pdl-iste,alea de tot de kakat’ul !!

  5. Ion Răspunde

    Tupeu mult si minte putina… Vai de mama noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.