Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. PLUS Satu Mare și-a ales echipa de conducere

În 23 iulie a avut loc prima Convenție Județeană PLUS, în cadrul căreia a fost ales președintele PLUS Satu Mare, Mircea Ciocan Maior împreună cu echipa formată din Ciprian Horvat, secretar general, Anamaria Bozântan, trezorier, Simion Bărnuțiu, responsabil comunicare și Mircea Miclăuș, responsabil strângere de fonduri.

Totodată, în cadrul acestui eveniment au fost aleși cei patru membri ai Biroului filialei județene – Marius Crișan, Szabó Szabolcs, Sergiu Vanani și Robert Costea, cei trei membri ai Comisiei Județene de Integritate și Arbitraj – Călin Culcean, Georgiana Anițas Solomon și Melania Roca, cei 3 membri ai Comisiei Județene de Cenzori, Lucian Fage, Maria Țuțuraș, Ștefania Ardelean și cei 12 delegați care vor participa la Convenția Națională din decembrie.

,,Urmează o perioadă plină de provocări și de efort susținut pentru această echipă în vederea atingerii obiectivelor propuse. Conducerea județeană PLUS își va derula activitatea respectând cele 12 principii PLUS: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și integritate”, transmite echipa PLUS Satu Mare

19 comentarii

  1. plastic Răspunde

    Mircea Ciocan , adica fiul … chestorului de poliție în rezervă Vasile Ciocan,fost vicepreședinte al organizației județene a PSD.
    nici Plus nu e ce ar fi trebuit sa fie. m-am convins si de ei.

    • @plastic Răspunde

      Adica,cum s-ar zice,tu ai fi vrut ceva din ”import”?! N-ai bagat de seama ca tot aia se invart pe la putere de 30 de ani incoace?Tati,fii ,fiice,cumnati,cumetri,veri,verisoare, etc. !!Daca de exemplu,intr-o familie exista 3 persoane,atunci toti trebuie sa incerce cate ceva de pe scena politica,sa fie siguri ca unul nimereste la putere !!De exemplu,primarul din Crucisor e psd-ist,iar fiul acestuia e seful filialei pro-romania din Crucisor !Exemple mai sunt cate vrei !!Plastic,fii elastic !!

    • altu Răspunde

      Toti intra in partide cu gandu ca poate iese de ceva “combinatie”.Se viseaza bagati in afaceri cu imobiliare si terenuri, cu fonduri europene…na tot felu de combinatii. Nu ma refer la fondatorii partidului , recrutii….Si mersi ca ai sesizat relatia fiu-tata. -90% incredere in Plus

      • altu Răspunde

        Sa nu inteleaga cei de la Plus gresit. In restu partidelor am mai putina incredere. Sub 5%

  2. petrache poenaru Răspunde

    Oare si la Plus s-au amanat alegerile pana a iesit Ciocan jr, precum concursurile pe la AFIR?

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Dupa Ghita Ciocan, vine vremea lui Mircea Ciocan.

  4. vandy Răspunde

    Tineri domni, sunt din generatia 50+. Mulți dintre sătmăreni ne punem speranțe în voi. Dar dacă ne veți dezamăgi veți fi taxați mai aprig decât sunt taxați acești comuniști care ne conduc. Succes!

  5. Mare Dragnea Răspunde

    Faina treaba. Unul si unul. Oameni noi … Costea Robert e nou? A plecat din conducerea PNR si a ajuns in conducerea Plus?
    Misto…

  6. Cc Răspunde

    Succes Mircea, succes Plus SM! Veți schimba modul de a face politica și administrație in Satu Mare!

  7. Crys Răspunde

    Interesant cate reactii acide vedem aici, sunt curios cati sunt postaci / sau PNL isiti cu jobul de discreditare.

    Daca eu voi spune ca taicatu a fost un betiv, aia inseamna ca acelas lucru este si cu tine ca deh esti fiusu ? Aveti o gandire liniara, aschia nu sare departe de trunchi ziceti voi, insa asa se poarta la romani, ii dam in cap cu parul fara ca macar sa stim, bai asta a facut ceva pt Satu Mare, sau a facut ceva ilegalitati uite-l, e mai usor sa zicem uite-l si pe asta .. tu daca vrei sa faci o schimbare, de ce nu te implici ?

    Romania nu are nevoie de critici la orice colt de strada. Are nevoie de oameni care vor sa aduca Romania mai aproape de Europa. Cred ca Dacian Ciolos este un bun exemplu pentru romani, iar daca intradevar Mircea Ciocan va calca pe BEC intr-un fel sau altul atunci va fi scos din schema, pana atunci de ce toti argumentati cu comentarii rautacioase ? PLUS nici macar nu este la guvernare si deja le atribuiti mizeria din Satu Mare ? E bine cu PSD ul , sau e bine cu PNL ul ce pana acum nu au dat dovada ca pot sa conduca Romania, mai noi adevaratii politicieni stau pe site uri de stiri unde arunca cu mizerii in stanga si in dreapta.

    Nu o sa vezi din partea PLUS ca vor arunca si ei inapoi.

    Hai Succes PLUS

    • altu Răspunde

      Crys job de discreditare? traiesti in alta lume. Eu de exemplu nu am votat din 2000 si fraieri sunteti ca mai votati si va bagati in partide. Dovada sta in ce ati ales pana acuma. Si culmea, eu sunt de vina ca nu am votat. Atata timp cat va fi democratie , nu voi vota! Eu nu am nevoie de nici un papagal care sa ma conduca si culmea, nici voi! Trezitiva , ca nu sunteti oi!!!!! Ne descurcam si fara politicieni. Asa cum mai demult era religia cu baubau acuma e politicu. Dar asta nu inseamna sa fi pacaliciu lor. Sa facem un pact , eu si politicienii: Eu nu votez tot restu vietii, in schimb sa nu ma ajute politicienii cu nimic tot restu vietii.Si sa nici nu le dau nimic tot restu vietii. Sa vedeti ce iese: libertate adevarata si bogatie. Jet tuturor politicienilor, la gara cu voi gunoaie de toate culorile

  8. minus Răspunde

    ce sare din pisica , soareci mananca! ce sare din ciocan , pesedist sub acoperire ramane.

  9. apollo Răspunde

    Parca il vad in poza pe fochistul sef de la Tricotex,alias piticul porno de la liceul de constructii…faina alternativa avem dragi satmareni…votati cu incredere!!!

  10. a* Răspunde

    Și uite așa apare pe eșichierul politic încă un partid. Cu un program politic vag (și am formulat elegant). Se așteaptă în continuare ca oamenii să-i voteze ca un fel de respingere a actualei clase politice, nu numai a PSD -ului. Măi băieți! Dacă nu vreți să ajungeți ca PPDD puneți și ceva pe masă! Dar urgent.

  11. pacat Răspunde

    Pacat, chiar parea pana ieri o alternativa la tot ceea ce a fost in ultimii ani in tara. Tocmai ati pierdut Satu Mare, cel mai grav inainte de orice alegeri. Daca numai prin prezente ca membru ati dat ocazia sa se arunce cu noroi in partidul acesta, acum ati retezat orice sansa de a schimba cu adevarat ceva. Chiar e pacat, acolo sunt intr-adevar si oameni de valoare care vor fi aruncati in mocirla pentru ca s-au inhaitat cu asemenea specimene. Sunt curios daca nu face nici 50% din scorul de la europarlamentare isi va da demisia aceasta “noua” clasa politica?

  12. Satmareanul Răspunde

    Plus sau Minus … De cand e lumea se stie de pe vremea PSDR ca uni oameni sunt sustinuti in alte partide doar pentru a face manevre, am avut ocazia de a vedea PC, PNR, Forta Civica unde acelasi lucru copii PSD, PLD, si ar mai fi cateva care acuma s-au stins asa cum se va intamplat si cu Plus au oameni care sunt plantati de PSD PNL si chiar nu va dati seama chiar UDMR are acolo oameni care raporteaza cine ce face sa fie pregatiti.

    Nu e nici o noutate, si asta suntem si noi constienti, Dacian Ciolos vine si spune ca va face curatenie in sistemul bugetar, cum sa faca daca a condus guvernul Romaniei si nu a facut alceva decat jocul altora? Si vine acuma sa spuna ca va schimba Romania? pacat ca mai exista oameni care cred in asemenea minciuni, dar suntem obisnuiti sa ascultam tot timpul minciunile si sa le credem in functie de intamplarile petrecute in decurs de 4 ani, daca vreti sa fiti vite votati Plus ca tot acolo ajungem …

    Si Crys nu trebe sa te superi ca esti fiul lui Ciocan si se vorbeste asa de tine, dar esti doar o marioneta, si asa cum ai crescut din banii lui tata, asa o sa ai nevoie de luxul pe care il ai sa il intretii si vei claca!

  13. serena Răspunde

    Singura solutie, pentru a mai salva tara : Monarhie Radicala Absoluta.
    In rest numai bine.

  14. apollo Răspunde

    Serena e treaba ta daca bagi mana in foc pentru monarhie…eu sunt sigur ca te-ai arde rau…dar o solutie tot exista(utopica)…sa declaram razboi GERMANIEI sa ne ocupe si sa faca cea facut cu DDR…

  15. Ion Răspunde

    De cand “colaborarea, inovarea, educația, competența, rezultatele” etc sunt principii? Oamenii astia nu stiu pe ce lume sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.