Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Primarul Kereskényi a verificat stadiul lucrărilor de modernizare a parcărilor din Micro 17

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administatorul public, Maskulik Csaba au verificat stadiul lucrărilor de modernizare a celor 6 cvartale de parcări din Micro 17.

Edilul-șef a cerut firmelor să urgenteze lucrările, iar dacă este necesar să suplimenteze echipele de muncitori pentru ca termenele limită să fie respectate.

,,Am făcut o vizită inopinată în Micro 17 pentru a verfica stadiul lucrărilor de modernizare a celor 6 cvartale de parcări din Micro 17. Am constat că în unele parcări lucrările trebuie urgentate pentru a reduce din disconfortul locatarilor care nu au unde să parcheze. Am cerut firmelor să suplimenteze echipele de muncitori pentru a urgenta lucrările, fără a face rabat de la calitate! De asemenea, le-am pus în vedere că zona unde se desfășoară lucrările trebuie să rămână curată!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Un comentariu

  1. Mihai Răspunde

    Daca tot faceti M17 asfaltati si nistre trotuare ca nu se mai poate umbla decat pe strada..pe strada Bobocului sunt portiuni unde trotuarul s-a inclinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.