Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo valabilă pe două săptămâni. Conform meteorologilor, temperaturile vor reveni la valori normale pentru această perioadă a anului, în majoritatea regiunilor țării. În regiunea noastră, temperaturile vor fi mai ridicate abia de la mijlocul săptămânii viitoare.

Potrivit meteorologilor, în perioada 12 – 16 iulie, vremea se anunță una răcoroasă, cu maxime ce nu vor depăși 23 de grade. Temperaturile vor fi mai ridicate abia în a doua parte a săptămânii viitoare, atunci când se vor înregistra maxime de 29 de grade Celsius.

,,În intervalul 12 – 16 iulie, media maximelor termice va oscila în jurul a 23 de grade, iar între 17 – 21 iulie vremea se va încălzi, media urmând să ajungă la 29 de grade”, spun meteorologii.

De asemenea, în următoarele zile ne putem aștepta la ploi și chiar furtuni: ,,Fenomene precum averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului vor fi posibile zilnic, dar cu probabilitate mai mare în intervalul 13 – 17 iulie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.