Ultima actualizare: ieri, 22:15

Publicitate

Zollner – mai aproape de voi!

Pentru a fi mai aproape de tineri și nu numai, compania Zollner a inaugurat în cursul săptămânii trecute, pagina facebook a companiei din Satu Mare. Este un demers binevenit deoarece noutățile legate de firmă vor fi mult mai accesibile cu atât mai mult cu cât în județul Satu Mare există în prezent aproximativ 126.270  de utilizatori înregistrați pe acestă platformă conform facebrands.ro.
Cu această ocazie compania a pregătit și un concurs cu premii pentru fanii paginii facebook Zollner Electronic Satu Mare. La fel ca în anii trecuți, compania susține Street Music Festival Satu Mare și vă așteaptă în perioada 12.07-14.07.2019 la scena Artist Arena.
Iubitorii de muzică se vor putea bucura de și mai multă muzică după Street Music Satu Mare, deoarece compania le-a pregătit un pachet cadou personalizat Zollner și bilete la UNTOLD, cel mai mare festival de muzică din România.
Dacă vreți să aflați cum puteți intra în concurs și câștiga, accesați pagina facebook Zollner Electronic Satu Mare.
Pentru a nu pierde nicio noutate și a fi mereu informați vă invităm să apreciați și să urmăriți pagina facebook a companiei Zollner printr-un like!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.