Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

CAMPANIE. Mai mulți copii din Satu Mare au strâns singuri mizeria din fața blocului

Campania „România Nebunului Simț”, derulată de Digi24, a inspirat mai mulți copii din municipiul Satu Mare. În urma vizionării proiectului, cei mici au început propria lor campania, și au adunat singuri gunoaiele din jurul blocului, relatează Teodora Iacob, reporter Digi 24.

Dorind să sublinieze importanța bunului simț, a fiecărui gest, a felului în care ne comportăm, echipa Digi 24 a derulat proiectul „România Nebunului Simț”. Mai mulți copii sătmăreni au înțeles mesajul și au început propria lor campanie, la ei acasă.

„Până la urmă, importante sunt și exemplele pe care le vedem în jurul nostru și spun acest lucru pentru că după ce am difuzat în campania noastră un material despre gunoaiele din jurul blocului, mai mulți copii din Satu Mare s-au inspirat din acel reportaj și au început propria lor campanie”, transmite Teodora Iacob, reporter Digi24.

Mai multe despre acest proiect, puteți citi pe Digi24.

2 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Bravo! Foarte frumos gest, tot respectul pentru initiatori.

  2. mipudeco Răspunde

    Felicitări copiilor! Adulții care fac mizerie să fie amendați: în altă țară, un bilet aruncat pe jos îți aduce o amendă că nu o poți duce. Îmi pare rău pentru acești copii care trebuie să curețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.