Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Copii obligaţi să facă mătănii pe asfalt pentru că nu sunt ascultători

Într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare apar mai mulţi copii care sunt puşi să facă mătănii pe beton, cei mai neascultători fiind pedepsiţi cu mătănii suplimentare, titrează Adevărul.ro.

Pe pagina de Facebook a unei asociații din judeţul Sălaj, care sprijină circa 150 de copii proveniţi din familii defavorizate din sate ale judeţelor Sălaj, Cluj şi Satu Mare, a fost postată și ulterior ștearsă, o filmare în care mai mulţi copii sunt puşi să execute 20 de mătănii, închinându-se şi mai apoi, îngenunchind şi sărutând cimentul. Pentru mulţi dintre cei mici, efortul este unul considerabil: în timp ce unii se plâng că “nu mai pot” ori spun “vai de capul meu!”, alţii gâfâie epuizaţi.

În tot acest timp, directorul Asociaţiei, îi avertizează pe cei mici: ,,Cei care credeţi că nu vă puteţi abţine două ore de la toaletă, de la una, de la alta, sau rămâneţi acasă, sau vă puneţi pampers, sau găsiţi alte soluţii. ,,De acum încolo, vă cer conduită, comportament corespunzător”, le spune femeia.

Abordarea celor de la Asociaţie a stârnit nemulţumire în rândul internauţilor. Imaginile video pot fi urmărite pe Adevărul.ro.

Sursa: Adevărul

 

 

5 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Presa este vinovata promovează exagerările acum suntem încă liberi rețineți liberi se arata cat de rai suntem exagerat ca sa poată sa ne înrobească

  2. c-block Răspunde

    Uitându-mă la un material video legat de această știre postat pe un alt portal de știri local constat că închinarea asta seamănă izbitor cu cel musulman. Corectați-mă dacă nu văd bine. Și încă un lucru. Oare toți copii de acolo sunt ortodocși?

  3. Satmareanul Răspunde

    Va rog sa nu mai scrieti bazaconii de genul asta. E foarte grav daca un copil dupa 20 de genoflectiuni e epuizat, iar atunci nici nu ma mir ca suntem pe locul trei mondial la obezitatea juvenila.

  4. Gavril Răspunde

    N-ar trebui cumva Protectia Copilului sa se autosesizeze?Cu ce drept face asa ceva?Si daca copilul respectiv nu crede in Dumnezeu si in Isus Hristos?Pacat ca o asemenea persoana mai respira!

    • Anonim Răspunde

      Protecția Copilului ce poate sa facă ,ii îngrijește ei ma îndoiesc ,personalu a lucrat la partid nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.