Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Foodpanda, platforma globală de livrări de mâncare, vine la Satu Mare!

Foodpanda, platforma de livrări culinare prezentă in 28 de tari de pe cinci continente, vine la Satu Mare, au aflat jurnaliștii PortalSM.

Nu se știe până în acest moment cu exactitate data la care se va lansa sau restaurantele cu care va colabora. Cert este că reprezentanții Foodpanda România sunt în căutarea candidatului ideal pentru postul de manager local. Aceștia caută o persoană responsabilă ce ar putea ajuta la creșterea afacerii în județul Satu Mare. Urmează ca apoi să aleagă restaurantele din municipiul Satu Mare cu care să colaboreze, urmând ca apoi să găsească oamenii ce să se ocupe de livrarea mâncării.

Conceptul Foodpanda

Foodpanda s-a lansat in 2012, prima oară pe piata din Singapore. De atunci s-a extins în mai multe țări din Sud-Estul Asiei, Africa, Europa si America Latina. În doar un an de la lansare, platforma a atras investiții de 20 milioane de dolari în Asia și alte 8 milioane în Orientul Mijlociu.

La nivel mondial, platforma colaborează cu aproape 150.000 de restaurante și targetează 3 miliarde de persoane, potrivit datelor raportate de reprezentanții companiei.

Cum funcționează

Prin intermediul platformei, lansată ca aplicație de mobil, clienții pot alege în funcție de tipul de bucătărie dorită, de meniu, de cele mai apropiate restaurante și de timpul de livrare. Plata comenzii se face doar la livrare, iar descărcarea aplicației este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.