Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Accident pe trecere. Un taxi a dat peste o bătrână

Accident pe trecere de pietoni. O bătrână a fost lovită, în urmă cu câteva minute, de un taximetru, pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiul Satu Mare.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD care acordă prim ajutor femeii.

De asemenea, un echipaj de poliţie este la faţa locului pentru a stabili exact cum s-a întâmplat şi a lua măsurile ce se impun.

Din primele cercetări se pare că şoferul taximetrului nu ar fi observat-o pe femeie şi a acroşat-o.

Un comentariu

  1. cohno Răspunde

    Majoritatea taximetristilor circula periculos. Exemplu: Eram cu copilul in masina, taximetristu a inceput sa mearga in tromba, depasiri periculoase, cu toate ca nu am zis sa se grabeasca sau ceva. La un moment dat , era sa intre intr-o masina pe podu Golescu, avea vreo 80-90 la ora, dar tot el a injurat de parca el ar fi mers legal. In momentu ala i-am zis ca dansu e tembel, umbla cu 100km/h in oras, imi omoara familia pe dum si mai injura cu tupeu jegos de fata cu sotia si copilul pe motiv ca nu se fereste lumea cand apare dansu` . Aprox 5 din 10 taximetristi imi pun viata in pericol prin viteza excesiva , tot cam atatia umbla pe interzis si incalca regulile de circulatie pana la destinatie intentionat, 4 din 10 sunt pe facebook , 5 din 10 isi regleaza oglinda cand intru cu sotia in masina. Plus ca se mai intampla cand trebuie sa-i rog sa opreasca manelele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.