Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

PNL Satu Mare a început strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la prezidențiale

Partidul Național Liberal (PNL) a început, și la Satu Mare, strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. Deputatul Romeo Nicoară a declarat că actualul șef al statului trebuie să continue la Cotroceni, fiind ,,cea mai bună alegere pentru președinția României”.

Redăm, integral, declarațiile făcute de Romeo Nicoară:

,,Am demarat, azi, și la Satu Mare campania națională de strângere de semnături pentru președintele Klaus Iohannis. Dorim un al doilea mandat la Cotroceni pentru cel care a oferit decență funcției dar și imaginii României în lume în ultimii ani.

Sunt convins că președintele Iohannis este cea mai bună alegere pentru președinția României. In condițiile de atac permanent asupra democrației românești din partea PSD, din ultimii doi ani, Klaus Iohannis este cel care a rămas drept și nu a permis o derivă totală.

Avem nevoie pentru mai departe să construim o Românie normală, o Românie cu o administrație profesionistă și deschisă spre cetățeni, de o Românie cu o economie liberă și nesugrumată de stat.

Reconstrucția statului român este o urgență, acum la 30 de a ani de la Revoluția română din 1989. Statul subperformează, nu se preocupă de bunul mers al lucrurilor, nu se ocupă de crearea de oportunități pentru proprii cetățeni, nu se ocupă de a pune România „mai aproape” de Europa, deși suntem parte a ei de peste 10 ani.

Klaus Iohannis este președintele care poate realiza această reconstrucție alături de PNL!”

Un comentariu

  1. qqq Răspunde

    Speram sa plece de la Cotroceni inca din primul tur !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.