Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Razie a Poliției pe străzile din Satu Mare. Zeci de persoane legitimate și amenzi de mii de lei

Polițiștii sătmăreni au acționat pe raza municipiului Satu Mare în noaptea de 23/24 august a.c., în vederea combaterii și prevenirii accidentelor rutiere și a faptelor antisociale.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale au organizat și desfășurat la data de 23 august a.c. în intervalul orar 23.00 – 03.00, o acțiune pe raza municipiului Satu Mare care a vizat mai multe domenii.

Astfel, în urma activităților desfășurate polițiștii rutieri au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4 000 lei, fiind reținute 3 permise de conducere pentru consum de alcool și au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare, dintre care unul pentru folii neomologate iar unul pentru I.T.P. expirat.

Totodată aceștia au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier, fiind identificați doi conducători auto dintre care unul se afla sub influența băuturilor alcoolice iar celălalt se afla la volanul unui auto având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Polițiștii de ordine publică împreună cu cei de investigații criminale au acționat cu preponderență pe raza cartierelor Micro 17, Carpați II, Micro 15, Micro 16, mal drept Someș cu străzile bld. Unirii, str. A. Vlaicu, str. Lăcrămioarei, str. Ghe. Barițiu, str. Rodnei, str. Fabricii, str. Crișan, str. Grigore Ureche, str. Corvinilor, ocazie cu care au fost legitimate 82 de persoane, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale dintre care 15 la Legea 61/1991 R și 3 la O.G. 97/2005, în valoare totală de 4 600 lei.

De asemenea, pe raza municipiului Satu Mare a fost identificat un bărbat, de 46 de ani, din oraș Ungheni, județul Mureș, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. Susnumitul a fost reținut și încarcerat în Penitenciarului Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Da’ pi shentru nu faceti razie , ca colcaie de boschetzi ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.