Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Spectacol caritabil pentru tratamentul micuțului Tomi, copilul bolnav de leucemie

Pe data de 6 septembrie, începând cu ora 19.00, Trupa Harag György reia spectacolul de gală prezentat la sfârșitul stagiunii trecute cu scopul de a oferi un sprijin material pentru tratamentul lui Barna Tamás, băiețelul de zece ani diagnosticat cu leucemie.

Tomi a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoidă. După analizele, investigațiile de specialitate, internările și transferurile între spitale, Tomi a ajuns la Central Clinic a Universității din Debrecen (Ungaria) și a început un tratament intensiv, care va dura 2 ani, timp în care cel puțin unul dintre părinți trebuie să se în Debrecen.

Trupa Harag György dorește să se alăture inițiativelor care sprijină financiar familia lui Tomi. Tot în acest scop a fost organizat și un târg caritabil la cortul trupei amplasat în Grădina Romei al cărui  venit va fi donat, de asemenea, familiei.

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Reamintim că Tomi, fiul pompierului Iosif Barna, diagnosticat cu Leucemie Acută Limfoidă, a început tratamentul și răspunde pozitiv. Familia a transmsi un mesaj emoționant. Plt. maj. Iosif BARNA și soția lui transmit tuturor celor care au contribuit pentru strângerea fondurilor necesare tratamentului băiețelului lor, diagnosticat cu Leucemie Acută Limfoidă, că până în prezent s-au adunat aproximativ 32000 euro. Această sumă acoperă cheltuielile cu tratamentul și cu chiria din Debrecen (Ungaria) și doresc să le mulțumească tuturor celor care s-au preocupat de soarta băiețelului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.