Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

USR începe în forţă campania la Satu Mare: “Planetele sunt aliniate”!

USR a demarat astăzi campania de strângere de semnături pentru susţinerea preşedintelui partidului, Dan Barna, la alegerile prezidenţiale. Preşedintele filialei municipale a USR Satu Mare, Radu Panait, alături de deputaţii Claudiu Năsui şi Cristina Prună au susţinut astăzi o conferinţă de presă în care au prezentat primele impresii, având ulterior programată o întâlnire cu oameni de afaceri pentru a discuta despre propunerile pe linie economică pregătite de USR.

“Astăzi am început campania de semnături pentru alegerile prezidenţiale a lui Dan Barna preşedintele USR. Ne bucură faptul că majoritatea oamenilor vin să semneze cu uşurinţă. Ei sunt alături de noi şi credem că vom avea un rezultat foarte bun la alegerile prezidenţiale”, a declarat Radu Panait

Deputatul Claudiu Năsui a afirmat că sentimentul este unul foarte pozitiv, practic “s-au aliniat plantele”.

“Astăzi, la începutul de strângere de semnături, pot să vă spun că avem un sentiment foarte pozitiv. Oamenii vor să semneze, sunt receptivi. Iniţial nu ştiu despre ce e vorba şi când le spui USR-PLUS întorc capul şi spun DA, semnez! Este o energie foarte pozitivă care se degajă aici în Satu Mare şi cred că la prezidenţiale USR va face o mare surpriză. Dan Barna nu doar că va intra în turul II, eu pariez pe el şi cred că o să câştige şi în turul II. Planetele par aliniate în sensul că românii vor schimbare, s-au săturat de aceleaşi ciorbe reîncălzite de fiecare dată, de aceleaşi feţe care nu propun niciodată nimic noi, zero curaj, zero viziune, a unei clase politice care n-a ştiut decât să administreze dezastrul de fiecare dată când e o criză, cum e acum cazul Caracal. Noi chiar strânem semnăturile, o să ne vedeţi nu doar în Satu Mare ci şi în alte oraşe. Semnăturile noastre sunt reale. Ştiut că un partid a dus o listă pentru europarlamentare unde toate persoanele erau în ordine alfabetică, deci au întâlnit foarte interesant oamenii pe stradă”, a arătat Năsui.

La rândul ei, Cristina Prună a subliniat că scorul obţinut la locale, de peste 20%, arată că oamenii vor o echimbare.

“Am mers un pic pe străzile oraşului şi am văzut foarte mare potenţial aici. De fapt, credem că putem să aducem o schimbare atât la alegerile prezidenţiale cât mai ales la cele locale şi parlamentare de anul viitor. Scorul pe care l-am obţinut aici, de 21,5% nu poate decât să confirme că oamenii doresc într-adevăr alţi oameni la conducere, chiar şi oameni care să administreze oraşul în interesul lor. Am avut o strângere de semnături de succes astăzi. USR alături de plus vor intra la guvernare în 2020, toate cifrele, toate sondajele ne arată lucrul acestea şi dorim deja un program de guvernare”, a punctat Cristina Prună.

 

4 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    un presedinte maroniu ( barna = maro ) adica de caca-o

  2. Coco Cutunio Răspunde

    Geaba sunt Planetele aliniate daca mintea voastra e in dezordine !!

  3. Adrian Cozma Răspunde

    USR, noua securitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.